top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Afgelopen nacht heeft de IDF 24 gezochte terreurverdachten opgepakt en illegale wapens gevonden


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Ook de afgelopen nacht opereerden de IDF, de GSS en de grenspolitie in een aantal centra in Judea en Samaria, waaronder de dorpen al-Khader, Tarkumiya, Tekoa, Beit Amin, Na'alin, Malach en de stad Hebron.


IDF-strijders traden op als onderdeel van een uitgebreide brigade-operatie om het terrorisme te dwarsbomen in het dorp Silwad in het gebied van de Benjamin Territoriale Brigade, en arresteerden 14 gezochte personen die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. De troepen vonden ook illegale wapens


Tegelijkertijd was een IDF-troepenmacht actief in Kfar Jaba, in het gebied van de Menashe Territorial Brigade, om een ​​gezochte man te arresteren die verdacht werd van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. Zijn dood werd later vastgesteld, de omstandigheden van de zaak niet duidelijk en worden onderzocht.


Tijdens een operatie onder leiding van de Menashe Territorial Brigade in het vluchtelingenkamp Jenin werd een gezochte man gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij terroristische activiteiten.Tijdens de operatie werden schoten gelost op de troepen.


Tijdens de operatie van de grenspolitie van Judea en Samaria in het dorp Nur A. Shams in het gebied van de Menashe Territorial Brigade De politie ter plaatse De drie verdachten die ontsnapten, werden door de politie aangehouden.


Daarnaast opereerden de troepen in het dorp Joyce in het gebied van de regionale brigade van Ephraim en in de stad Bethlehem in het gebied van de regionale brigade van Etzion. Tijdens de operatie ontstonden gewelddadige ongeregeldheden, waaronder het gooien van stenen en van molotovcocktails naar IDF-strijders. De soldaten reageerden door de demonstraties uiteen te drijven.


In totaal zijn er gedurende de nacht 24 gezochte personen die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten gearresteerd die zijn overgedragen voor nader onderzoek door de veiligheidstroepen en is een aantal wapens in beslag genomen,


Er zijn gewonden onder de veiligheidstroepen.


71 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page