top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Afgelopen nacht zijn 13 terreurverdachten aangehouden en wapens in beslag genomen


Foto via IDF-woordvoerderseenheid


Ook de afgelopen nacht voerden IDF, ISA en Israëlische grenspolitie activiteiten uit op het gebied van terrorismebestrijding op een aantal locaties in Judea en Samaria, waaronder de steden ad-Dhahiriya, Rashida en Iskaka, en de stad Nablus.


IDF-soldaten opereerden in de stad Ramallah en hielden twee terreurverdachten aan.


Tijdens de soldatenactiviteit in Beitunia, om een ​​terreurverdachte te arresteren, gooiden verdachten stenen en molotovcocktails naar de soldaten.


Tegelijkertijd opereerden IDF-soldaten en de Israëlische grenspolitie in de stad Jenin en arresteerden twee terreurverdachten. Tijdens de activiteit werden explosieven naar de soldaten geslingerd en werden in de omgeving schoten vastgesteld.


Bovendien opereerden de soldaten in de steden Shuweika en Zur en hielden ze een terreurverdachte aan. Daarnaast werden twee pistolen en extra wapens gevonden en in beslag genomen.


Tijdens de soldatenactiviteit in de steden binnen Gush Etzion en in het Al Aroub vluchtelingenkamp werden drie terreurverdachten aangehouden.


Verder opereerden de soldaten in de stad Bayt al-Rosh al-Fawqa en namen ze wapens en andere wapens in beslag.


De soldaten opereerden in de stad Bayt Sira en hielden drie terreurverdachten aan. Daarnaast is een aantal wapens in beslag genomen.


In totaal zijn er 's nachts 13 verdachten aangehouden. De verdachten en de in beslag genomen wapens zijn overgedragen aan veiligheidstroepen voor verder verhoor.


Er werden geen IDF-verwondingen gemeld.47 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page