top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

'AI Week Online' komt naar je toe vanuit Tel Aviv


Ter illustratie. Screenshot YouTube


Een virtuele conferentie met de naam' AI Week Online ', gesponsord door het Cyber ​​Research Center van de Universiteit van Tel Aviv, zal de aandacht vestigen op de manieren waarop kunstmatige-intelligentietechnologie een revolutie teweegbrengt in bedrijfsstrategie, overheidsbeleid, operaties en productontwikkeling op elk denkbaar gebied, meldt ISRAEL21C.


En u kunt het allemaal bijwonen en meemaken vanuit uw luie stoel thuis.


Drie volle dagen, 7-9 februari, zullen sessies bevatten van 63 AI-professionals, overheidsfunctionarissen, opinieleiders en onderzoekers van over de hele wereld.


De conferentie wordt voorgezeten door generaal-majoor (bd.) Prof. Isaac Ben Israel, directeur van het Blavatnik Interdisciplinair Cyber ​​Research Center van de Universiteit van Tel Aviv en co-hoofd van het Israëlische AI-initiatief.


"In het afgelopen decennium is Israël een van de vijf leidende landen ter wereld geworden op het gebied van cyber, en als de nodige stappen worden genomen, kan het land een vergelijkbare positie bereiken op het gebied van kunstmatige intelligentie", aldus Ben Israel. .


Onder de geplande sprekers uit Israël zijn Amitai Armon, Chief Data Scientist, Intel IT AI Group; Adi Watzman, ML Research Scientist bij PayPal; Dror Bin, CEO van de Israel Innovation Authority; Yoli Shavit, teamleider onderzoekswetenschapper, Huawei Tel Aviv Research Center; en Zohar Karnin, Principal Applied Scientist, Amazon.


Onder de geplande sprekers uit andere landen zijn Carme Artigas, staatssecretaris voor Digitalisering en Kunstmatige Intelligentie van Spanje; Sana Khareghani, hoofd van het bureau voor AI van de Britse regering; Jack Hidary, hoofd Sandbox bij Alphabet; en Souvik Barat, hoofdwetenschapper bij Tata Consultancy Services Research, India.


Deelnemers leren ook over vacatures op AI-gerelateerde gebieden.


Voor registratiedetails, klik hier.

29 weergaven0 opmerkingen

Коментарі


bottom of page