top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Am Israel Ratz (runs):De 13e Jerusalem Winner Marathon zal plaatsvinden op 8 maart 2024

Foto sportphotography


De International Jerusalem Winner Marathon vindt dit jaar plaats ter ere van de IDF, veiligheidstroepen en reddingsteams. Burgemeester Moshe Lion van Jeruzalem: “De kracht van een samenleving wordt afgemeten aan haar vermogen om het dagelijkse leven voort te zetten ondanks de uitdagingen, naast de steun voor onze toegewijde soldaten die aan de frontlinie vechten."

 

De International Jerusalem Winner Marathon wordt op vrijdag 8 maart voor de 13e keer gehouden, met deelname van tienduizenden lopers uit alle hoeken van het land en de hele wereld. De gemeente Jeruzalem heeft besloten de traditionele marathon zoals gepland te houden, als eerbetoon aan de IDF, veiligheidstroepen en reddingsteams, met als doel de sociale veerkracht te versterken tijdens de aanhoudende oorlog aan het zuidelijke en noordelijke front. Door de voortzetting van de marathon kunnen duizenden hardlopers, die maandenlang hebben getraind voor de Marathon van Jeruzalem en andere races over de hele wereld, hun training voortzetten en hun sportdoelen bereiken die ze vóór de oorlog hadden gesteld.

Foto sportphotography


Registratie is gratis voor IDF-soldaten, veiligheidstroepen en reddingsteams, inclusief reservisten die hebben gediend of dienen in de 'IJzeren Zwaarden'-oorlog. Vrouwen en kinderen van reservisten die hebben gediend of dienen in de ‘Iron Swords’-oorlog krijgen 50% korting op de inschrijvingskosten voor de marathon.

 

De hoofdsponsor van de marathon zal naar verwachting voor het 13e jaar opnieuw Toto Winner zijn.

 

Foto sportphotography


" De staat Israël bevindt zich midden in een gerechtvaardigde strijd als geen ander. De kracht van een samenleving wordt afgemeten aan haar vermogen om het dagelijkse leven voort te zetten ondanks de uitdagingen, naast de steun voor haar toegewijde en heldhaftige soldaten aan de frontlinie. De inwoners van Jeruzalem, de hoofdstad van de staat Israël, zijn enthousiast en trots om, zelfs op een kleine manier, bij te dragen aan de collectieve geest en het stimuleren van het nationale moreel, door de marathonevenementen van Jeruzalem op te dragen aan de helden van Israël. het 13e jaar dat de stad hardlopers uit het hele land en de wereld uitnodigt om te rennen op een van de mooiste marathonroutes ter wereld. We hopen allemaal dat vrede, veiligheid en rust snel zullen terugkeren naar ons geliefde land. Am Yisrael Chai, en we zullen niet stoppen met rennen”, zei de burgemeester van Jeruzalem. Meneer Moshe Leeuw.

 

De marathon maakt deel uit van een gewaardeerde lijst van internationale marathons en wordt beschouwd als een van de mooiste en meest uitdagende ter wereld. Het unieke karakter ervan komt voort uit een route die belangrijke en historische bezienswaardigheden in Jeruzalem omvat, naast adembenemende uitzichten, waaronder: het Israëlmuseum, het Hooggerechtshof, de residentie van de president van Israël, de muren van de oude stad, de Armeense wijk, de toren van David, het Khan Theater en de Sultan's Pool.

 

De International Jerusalem Winner Marathon is niet alleen een sportevenement, maar wordt ook beschouwd als een sociaal en gemeenschapsevenement waarbij tientallen organisaties deelnemen aan de gemeenschapsraces (0,8 km), zoals: Shalva, Haimenu, Woman to Woman, Run Without Borders, Bat Melech, Gafni Fonds en Migdal Baiti.

 

De inschrijving voor de marathon is open en biedt zes categorieën: Volledige Marathon (42,2 km), Halve Marathon (21,1 km), 10 km, 5 km, Familierace (1,7 km) en Gemeenschapsrace (800 meter).

 

Bezoek de website van de marathon voor registratie en aanvullende informatie over de routes, accommodatiemogelijkheden en bijbehorende evenementen voor de race: https://jerusalem-marathon.com.


De Internationale Jeruzalem Winnaar Marathon wordt georganiseerd door de gemeente Jeruzalem, in samenwerking met de Jerusalem Development Authority, met de steun en assistentie van het Jerusalem and Heritage Office, het Ministerie van Cultuur en Sport, het Ministerie van Toerisme, en de voornaamste sponsor ervan is waarschijnlijk Toto winnaar.

Lopers die zich inschrijven voor de wedstrijd ontvangen een racetenue, inclusief een officieel SAUCONY-raceshirt (tevens sponsor van het evenement), een borstnummer dat overeenkomt met hun persoonlijke sprong, een eenmalige elektronische meetchip en diverse kortingsbonnen voor promoties en voordelen. De marathon wordt ook gesponsord door Aldan, het Pools Center, Cinema City en Riedman College, en wordt geproduceerd door Electra Target.

91 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page