top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Boetiekhotel in Tel Aviv bant plastic voor eenmalig gebruik uit


Foto met dank aan The Vera


The Vera, een boetiekhotel met 39 kamers in een gerestaureerd Bauhaus-gebouw aan Lilienblum Street in Tel Aviv, is het eerste boetiekhotel in Tel Aviv geworden dat plastic voor eenmalig gebruik volledig uitbant.


The Vera, geopend in 2018, kondigde aan dat het zijn duurzaamheidsbeleid verbetert door artikelen zoals wegwerpzeep- en shampooflessen te elimineren en te vervangen door dispensers voor toiletartikelen.


In elke kamer zijn waterfiltersystemen geïnstalleerd om het gebruik van plastic waterflessen voor eenmalig gebruik te voorkomen, terwijl wegwerpkoffiekopjes en -deksels zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal.


Alle vuilniszakken in het hotel zijn geproduceerd met upcycled bonen en zijn zelf biologisch afbreekbaar.


"De afschaffing van plastic voor eenmalig gebruik is een voor de hand liggende beslissing en een stap vooruit voor de hotelindustrie", zegt Danny Tamari, CEO en oprichter van The Vera, tegen ISRAEL21C.


"We streven er voortdurend naar om een ​​milieubewuste samenleving op te bouwen, en de actie van The Vera weerspiegelt onze visie van wat een moderne gastvrijheidservaring zou moeten zijn."


Hij wees erop dat het hotel alleen lokaal geproduceerde biologische badproducten koopt en een zeer energiezuinig isolatiesysteem heeft geïnstalleerd dat het hotel warm houdt in de winter en koud in de zomer, waardoor er minder behoefte is aan verwarming en airconditioning.
54 weergaven0 opmerkingen

Σχόλια


bottom of page