top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

CNH Industrial tekent samenwerkingsovereenkomst met de Israel Innovation Authority


Screenshot CNH.


De Israel Innovation Authority heeft de ondertekening aangekondigd van een overeenkomst met CNH Industrial, als onderdeel van het R&D- en proefsamenwerkingsprogramma van de Autoriteit met multinationale ondernemingen (MNC). Dit programma voorziet in industriële samenwerking tussen een aantal Israëlische technologiebedrijven en CNH Industrial, een wereldleider in de kapitaalgoederensector.


Als onderdeel van deze overeenkomst zal de Israel Innovation Authority CNH Industrial ondersteunen bij het identificeren van Israëlische technologische ontwikkelingen en bedrijven die binnen haar werkterrein vallen. Als CNH Industrial geïnteresseerd is in het zoeken naar verdere ontwikkeling van dergelijke technologieën, zal de Israel Innovation Authority financiering verstrekken aan de Israëlische startups, terwijl CNH Industrial op zijn beurt de R&D-, marketing- en andere wereldwijde activiteiten van de startups zal ondersteunen, wat kansen biedt om toegang te krijgen tot internationale markten.


Met meer dan 64.000 werknemers in zo'n 180 markten, exploiteert CNH Industrial 57 R&D-centra wereldwijd. Het bedrijf streeft naar innovatie op het hoogste niveau om toonaangevend te zijn in alle sectoren waarin het actief is. Van het continu verbeteren van zijn reeks toepassingen om de efficiëntie van alle productactiviteiten te verhogen tot de productie van duurzame mobiliteitsoplossingen die geleidelijk werken aan nul-emissies, het bedrijf loopt voorop in holistische technologische ontwikkeling in landbouw, bouw en transport.


Dr. Ami Applebaum, voorzitter van de Israel Innovation Authority, zei: “Deze overeenkomst tussen CNH Industrial en de Israel Innovation Authority is een blijk van vertrouwen in het Israëlische startup-ecosysteem en zijn vermogen om geavanceerde oplossingen te bieden om de verschillende uitdagingen van onze tijd. Samenwerking tussen CNH Industrial en Israëlische bedrijven zal profiteren van Israëls bekwaamheid en ervaring met technologische innovaties en leiden tot de ontwikkeling van geavanceerde technologieën op verschillende gebieden. Deze samenwerking benadrukt de rol van Israël in de voorhoede van innovatie, die op zijn beurt internationale aandacht trekt op veel toonaangevende gebieden.”


“Als wereldwijd inclusief en innovatief bedrijf willen we graag de kracht van Israëlische innovaties benutten om klantgerichte oplossingen te bieden aan de sectoren waarin we actief zijn. Deze kans bij de Israel Innovation Authority geeft ons toegang tot nieuwe concepten die onze manier van werken uitdagen, en op onze beurt kunnen we een verschil maken door nieuwe kanalen te openen voor deze opkomende realiteit”, aldus Selin Tur, Vice President Advanced Technologies & innovaties bij CNH Industrial.


“Deze overeenkomst is een natuurlijke stap voor ons initiatief om het Israëlische innovatieve ecosysteem dichter bij CNH Industrial te brengen. Door de jaren heen waren we verheugd om de groeiende interesse in de Israëlische bedrijven op verschillende gebieden en de verbindingen die het creëerde te zien. Het zal dit proces helpen vergemakkelijken en CNH Industrial nog dichter bij Israël brengen en ik hoop dat het in de toekomst een aanzet zal zijn voor strategische projecten met Israëlische bedrijven”, zegt Jonathan Hadar, minister van de Israëlische Economische & Handelsmissie naar Italië.


Het programma van de Israel Innovation Authority, voor het eerst opgericht in 2005, biedt een uniek kader voor technologische samenwerking tussen multinationals en innovatieve Israëlische bedrijven.25 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page