top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Cybersecurity bedrijf voor aangesloten voertuigenbedrijven Upstream Security haalt $ 62 miljoen op


Foto via Upstream


Upstream Security , de leider op het gebied van cyberbeveiliging in de auto-industrie en data-analyse voor verbonden voertuigen, heeft vandaag aangekondigd dat het met succes een investering van $ 62 miljoen heeft afgerond als onderdeel van ronde C-financiering, waarmee een totaal van $ 105 miljoen aan investering is voltooid sinds de oprichting.


Deze laatste investering, die werd geleid door Mitsui Sumitomo Insurance (MSI) , een dochteronderneming van MS&AD Insurance Group Holdings, Inc., werd vergezeld door nieuwe investeerders IDI Insurance, 57 Stars' NextGen Mobility Fund en La Maison Partners. Deze partijen sluiten zich aan bij de bestaande investeerders van Upstream, Glilot Capital, Salesforce venture, Volvo Group Venture Capital, Nationwide, Delek US en anderen.


Upstream biedt een cloudgebaseerd platform voor cyberbeveiliging en gegevensanalyse dat gebruikmaakt van de hoeveelheden gegevens die zijn opgeslagen in verbonden voertuigen en deze combineert met speciaal gebouwde kunstmatige intelligentie en machine learning-technologieën om zijn klanten in staat te stellen de bedrijfsresultaten te verbeteren door geavanceerde beveiligingsmogelijkheden te bieden en data-analyse bruikbare inzichten. In combinatie met AutoThreat® Intelligence, de eerste feed met informatie over cyberbeveiliging in de automobielsector, biedt Upstream ongeëvenaarde cyberbeveiliging en gegevensgestuurde inzichten, direct beschikbaar en naadloos geïntegreerd in de omgeving van de klant en het bredere voertuigbeveiligingsoperatiecentrum (VSOC).


De oplossingen van Upstream beschermen vandaag al miljoenen voertuigen op de weg tegen cyberdreigingen, en haar klanten omvatten enkele van 's werelds toonaangevende OEM's in de auto-industrie, evenals tier 1- en tier 2-leveranciers, mobiliteitsserviceproviders en anderen.


De nieuwe investering zal de groei van Upstream stimuleren en zijn leiderschap in de markt voor cyberbeveiliging van geconnecteerde voertuigen versterken, terwijl het zijn aanbod aan huidige en toekomstige klanten op het gebied van data-analyse, verzekeringstelematica, voorspellende analyses en business intelligence uitbreidt. Daarnaast zal het bedrijf blijven investeren in het identificeren, aantrekken, werven en behouden van toptalent.


We zijn verheugd om deze belangrijke mijlpaal te bereiken en verwelkomen nieuwe investeerders, die geloven in onze missie om de waarde van mobiliteitsgegevens te ontsluiten." zei Yoav Levy, CEO en mede-oprichter van Upstream Security. “Met de huidige revolutie op het gebied van connectiviteit in de automobielsector en de exponentiële groei van het aantal verbonden voertuigen op de weg, is de vraag naar oplossingen voor cyberbeveiliging en gegevensanalyse in de automobielsector aanzienlijk toegenomen, en Upstream is goed in staat om deze groei aan te boren en te profiteren van de zakelijke kansen die worden gedeeld door onze klanten en partners.”9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page