top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

De 12e Jerusalem "Winner" Marathon vindt plaats op 17 maart 2023


Foto Marathon van Jeruzalem


De Internationale Jerusalem "Winner" Marathon zal op vrijdag 17 maart voor de 12e keer worden gehouden en markeert zijn "Bat Mitswa" jaar met de deelname van tienduizenden hardlopers uit heel Israël en de rest van de wereld.


De marathon maakt deel uit van een gerenommeerd rijtje internationale marathons en wordt beschouwd als een van de mooiste en meest uitdagende ter wereld. Het unieke van de marathon komt voort uit een parcours dat belangrijke en historische bezienswaardigheden in Jeruzalem omvat, naast spectaculaire en adembenemende uitzichten, waaronder: het Hooggerechtshof van Israël, het Israël Museum, de residentie van de president, de muren van Jeruzalem rond de oude stad en de Armeense wijk, de Toren van David, het Khan Theater en de Sultan's Pool.


De Jerusalem "Winner" Marathon is een feest voor de stad Jeruzalem, wanneer tienduizenden bezoekers de stad en de lokale bedrijven bezoeken tijdens het marathonweekend, met bedrijven en hotels die kortingen, speciale reispakketten en meer aanbieden.


"We zijn verheugd om de opening van de Jerusalem 'Winner' Marathon-evenementen aan te kondigen en 12 jaar activiteit te vieren, waaraan honderdduizenden hardlopers uit Israël en de hele wereld hebben deelgenomen. Jeruzalem nodigt professionele atleten en sportliefhebbers uit om zich te registreren en deel te nemen in een van de meest opmerkelijke sportevenementen in Israël, terwijl je geniet van een onvergetelijke hardloopervaring waarbij je belangrijke mijlpalen in de geschiedenis van Jeruzalem leert kennen", aldus Moshe Lion, burgemeester van Jeruzalem.


44 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page