top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

De 2 terroristen die in Elad 3 mensen hebben vermoord, zijn gepakt


As'ad al-Rifa'i, 19, en Subhi Abu Shakir, 20. Foto Israëlische politie


Hoewel er nog weinig details bekend zijn, hebben IDF en de Israëlische politie zojuist meegedeeld dat de 2 terroristen die in Elad afgelopen donderdagavond 3 mensen hebben vermoord, zijn gepakt.


Soldaten van een eenheid die gespecialiseerd is in veldanalyses om voortvluchtigen en/of vermiste personen te lokaliseren, hadden gisteren aanwijzingen gevonden die de terroristen in het bos, niet ver van Elad, hadden achtergelaten.


De beide terroristen op het moment van arrestatie. Foto via social media


Dienovereenkomstig arriveerden vanmorgen een Magellan-officier en een GSS-coördinator met leden van de veiligheidsdiensten ter plaatse niet ver van een steengroeve, hoorden de twee in de struiken en konden ze zonder weerstand oppakken. Hier geeft een van hen toe de aanval te hebben uitgevoerd:

"Wat heb je hier gedaan?" vraagt ​​een officier aan al-Rifa'i. "We hebben een terreuraanslag gepleegd in Elad. Ik weet niet wat er precies is gebeurd. We hebben mensen geslagen", zegt hij. Een politiefunctionaris zei dat de twee uitgeput waren.

Hier het moment van arrestatie:

Na de arrestatie feliciteerde de commandant van de Israëlische politie, Kobi Shabtai, de troepen die de terroristen hebben gevonden en gepakt.


Foto via Israëlische politie


Meer nieuws volgt later.228 weergaven0 opmerkingen
bottom of page