top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

De 70ste Miss Universe verkiezing vindt 12 december in Eilat plaats


Miss World 2019. Screenshot YouTube


De Miss Universe Organization, het Israëlische Ministerie van Toerisme en de stad Eilat hebben vandaag aangekondigd dat de 70e MISS UNIVERSE verkiezing dit jaar op 12 december in Eilat zal plaatsvinden en live zal worden uitgezonden naar ruim 180 landen. De Israëlische zangeres en internationale ster, Noa Kirel, zal optreden tijdens de competitie.


Aan de wedstrijd van dit jaar zullen ook twee andere deelnemers uit de regio deelnemen: Miss Universe Verenigde Arabische Emiraten en Miss Universe Marokko. Het is de eerste keer dat een afgevaardigde uit de Verenigde Arabische Emiraten deelneemt aan de competitie. Bovendien keert Miss Universe Marokko voor het eerst in meer dan vier decennia terug in de competitie.


"Ondanks de uitdagingen die de COVID-19-pandemie op ons pad bracht, wisten we hoe we het evenwicht tussen gezondheid en economie moesten behouden, om het toerisme terug naar Israël te brengen", zei de Israëlische minister van Toerisme Yoel Razvozov. “We moesten toeristische ankers creëren die Israël zullen promoten en presenteren aan de wereld als een vaccinatienatie die toeristen uitnodigt om te bezoeken. De Miss Universe-verkiezing is zonder twijfel een belangrijk en belangrijk anker van dit plan.”


De organisatie onthulde ook details voor de locatie van de wedstrijd, een ultramoderne, op maat gemaakte arena. De aangepaste "Universe Arena", die werd geïmporteerd uit Portugal, stijgt tot een hoogte van 16,5 meter en heeft een capaciteit van meer dan 70 ton apparatuur. Het gebouw is ook geschikt om televisiefilms mogelijk te maken en bevat een podium en ongeveer 5.000 zitplaatsen.


Senior leden van de Miss Universe Organization waren in oktober in Israël om door het land te reizen en planningsvergaderingen bij te wonen. Ze ontmoetten de burgemeester van Eilat, Eli Lankri, en hielden nauw toezicht op de infrastructuur en de bouwwerkzaamheden van het Miss Universe-complex.


"De keuze voor Eilat zal zijn positie als toonaangevende internationale toeristenstad blijven versterken", aldus Lankri. "Honderden miljoenen toeschouwers over de hele wereld zullen kunnen genieten van de zeldzame schoonheid van de stad Eilat en haar spectaculaire locaties."


De deelnemers zullen voor de wedstrijd in Israël aankomen om alles te ontdekken wat het gastland te bieden heeft, beginnend in Jeruzalem en eindigend in Eilat, waar de wedstrijd zal plaatsvinden.


Tijdens de show zal de Israëlische, en inmiddels internationaal doorgebroken, zangeres Noa Kirel optreden. "Ik ben zo opgewonden en vereerd om op te treden bij Miss Universe", zei Kirel. "Door in zichzelf te geloven en onbevreesd hun dromen na te jagen, leven en ademen deze vrouwen van over de hele wereld de waarden van de Miss Universe Organisatie, en ik kan niet wachten om dit feestelijke moment met hen allemaal te delen op dit ongelooflijke wereldtoneel."

57 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page