top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

De chef van de generale staf hield een eerste debriefing op de plaats van de terreuraanslag


IDF-stafchef Kochavi (2e van Links). Foto IDF-woordvoerderseenheid


Zondagochtend arriveerde de chef van de generale staf, LTG Aviv Kohavi, op de plaats van de terreuraanslag die zaterdagavond plaatsvond, in de buurt van Kiryat Arba.


De chef van de generale staf hield een eerste debriefing met de regionale commandanten op de plaats van het incident en sprak met de civiele veiligheidscoördinator, die ter plaatse werd gestuurd en de terrorist neutraliseerde. De chef van de generale staf sprak zijn waardering uit tegen de civiele veiligheidscoördinator voor zijn bijdrage tijdens het incident.


Daarnaast voerde de chef van de generale staf een situatieanalyse uit met de commandant van het centrale commando, Majoor-Generaal Yehuda Fuchs, de coördinator van regeringsactiviteiten in de gebieden (COGAT), Majoor-Generaal Ghassan Alian, de commandant van de Judea en Samaria-divisie , Brigade-Generaal Avi Bluth en de commandant van de Judea Brigade, Kolonel Yishai Rosilio.


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Als onderdeel van de beoordeling kreeg de chef van de generale staf de stappen gepresenteerd voor de voortdurende aanpassing en versterking van de veiligheidsactiviteiten en de inzet van troepen in Judea en Samaria, evenals de implementatie van wegblokkades in het gebied van Hebron.76 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page