top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

De chef van de generale staf in de Gazastrook: We oefenen op verschillende manieren militaire druk uit, de gemeenschappelijke noemer is vastberadenheid

Foto IDF woordvoerder


Dinsdag hield de chef van de generale staf, LTG Herzi Halevi, een situatieanalyse in de centrale Gazastrook met de commandant van de 99e divisie, BG Barak Hiram, de commandant van de 3e brigade, COL Gil Werner en andere commandanten.


Onderstand de volledige opmerkingen van de chef van de generale staf:

“We oefenen op verschillende manieren militaire druk uit. Wat we in Rafah doen, is anders dan wat u hier doet, en wat u hier doet, is anders dan wat er op de juiste manier gebeurt. nu in Shejaiya of in de missie langs de corridor of in het veiligheidsgebied langs de grens. Wat is de gemeenschappelijke noemer tussen de verschillende plaatsen? uiteindelijk gaan we op missie om zoveel mogelijk [terroristische] infrastructuur te vernietigen, om zoveel mogelijk Hamas-agenten te elimineren, om zoveel mogelijk commandanten te elimineren. Uiteindelijk vermindert het de capaciteiten van Hamas, wat ons in staat stelt vooruitgang boeken met de prestaties stelt ons in staat een zeer belangrijke missie uit te voeren: druk uitoefenen – we zullen blijven opereren om de gijzelaars naar huis te brengen. Leg daarom aan de mensen uit dat er hier geen sprake is van stagnatie of stilstand, u bereikt zeer belangrijke resultaten prestaties elke dag. We plannen een lange grafiek vooruit die zoekt naar kansen voor zowel hoge ambtenaren, infrastructuur als agenten, en we doen dit met allerlei methoden."

204 weergaven1 opmerking

1 Comment


R Thomasson
R Thomasson
Jul 11

Herzi Ha'levie is een prima generaal die onder extreme omstandigheden moet werken. Hij moet van ijzer zijn om alles te doorstaan.

Like
bottom of page