top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

De Commando Brigade heeft samen met de Israel Security Agency (ISA) een inval gedaan in de terroristische infrastructuur in 'Hamad Towers', terroristen aangehouden en wapens gelokaliseerd

Foto IDF woordvoerder


De 98e Divisie zet haar operaties voort in het Hamad-gebied in het westen van Khan Yunis, elimineert terroristen in het gebied en vindt wapenvoorraden.


Soldaten van de Maglan- en Egoz-eenheden van de Commandobrigade arriveerden, in samenwerking met Shayetet 13, heimelijk in het gebied en begonnen samen met de ISA-coördinatoren van gebouw naar gebouw te bewegen via terroristische infrastructuur in 'Hamad Towers', die grote uit meerdere verdiepingen bestaande gebouwen in het gebied dat wordt gebruikt door de terroristische organisatie Hamas.

Foto IDF woordvoerder


De soldaten arresteerden veel terroristen die zich overgaven, waaronder een Hamas-sluipschuttercel commandant en twee Hamas-squadroncommandanten. Bovendien hebben de soldaten talloze wapens gelokaliseerd, waaronder Kalashnikov-geweren, granaten, vesten, RPG's, explosieven, munitie, explosievensets en duiksystemen met gesloten circuit bedoeld voor militair en terroristisch gebruik.

Foto IDF woordvoerder


Gevechtsteams van de 7e en Givati-brigades sluiten de terroristische infrastructuur in het gebied af en opereren op extra locaties. De 7e Brigade heeft tot nu toe, in samenwerking met Eenheid 504 en de ISA, tot 250 terroristen van de terroristische organisaties Hamas en de Islamitische Jihad aangehouden. Sommige van de aangehouden terroristen namen deel aan het bloedbad van 7 oktober, en sommige zijn terroristen van de Nukhba-strijdmacht. De terroristen zijn dat

473 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page