top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

De eerste internationale conferentie over veiligheid, economie en samenleving is ten einde


Foto IDF-woordvoerder


De eerste internationale conferentie over veiligheid, economie en samenleving, geleid door de financieel adviseur van de chef van de generale staf en hoofd van de begrotingsdirectie van het ministerie van Defensie, BG Dr. Gil Pinhas, is vandaag (donderdag) afgelopen.

Op de conferentie stonden zaken op het gebied van veiligheid, economie en samenleving en de onderlinge verhoudingen centraal. Het legde de nadruk op middelenbeheer, budgetoptimalisatieprocessen en het omgaan met nationale uitdagingen. De conferentie begon op maandag en duurde drie dagen, met deelname van financiële adviseurs en budgetbeheerders van buitenlandse strijdkrachten en ministeries van Defensie.

Foto IDF-woordvoerder

De conferentie omvatte rondleidingen, denkgroepen en lezingen door IDF en personeel van het Ministerie van Defensie, samen met hoge functionarissen van de economische instellingen van Israël. De conferentie is de eerste in zijn soort die wordt gehouden door de Economische Afdeling van de IDF. Het hoofddoel van de conferentie is wederzijds leren en het tot stand brengen van belangrijke samenwerking met hoge functionarissen op het gebied van economie van buitenlandse strijdkrachten. Het heeft ook tot doel verschillende instrumenten te ontwikkelen om economische, veiligheids- en sociale uitdagingen het hoofd te bieden.

87 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page