top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

De IDF heeft afgelopen nacht 750 militaire doelen aangevallen, waaronder Hamas tunnels en meer


Screenshot IDF video


IDF-straaljagers hebben in de afgelopen nacht 750 militaire doelen in de noordelijke Gazastrook getroffen waaronder ondergrondse Hamas-terreurtunnels, militaire complexen en posten, woningen van hoge terroristische agenten die gebruikt worden als militaire commandocentra, wapenopslagplaatsen, communicatiekamers en huizen van hoge terroristische agenten.

Tientallen straaljagers hebben talloze militaire doelen van Hamas in de Gazastrook getroffen, waaronder twaalf militaire middelen van Hamas, elk gevestigd in een gebouw met meerdere verdiepingen dat door Hamas voor terreurdoeleinden wordt gebruikt.

Tegelijkertijd richtten IDF-soldaten van een speciale eenheid zich op drie Hamas-agenten die gespecialiseerd zijn in mortiervuur in de Gazastrook, in een militair commandocentrum in Gaza-stad, van waaruit mortiergranaten werden gelanceerd richting Israëlisch grondgebied.

Bijgevoegd is een video van het dwarsbomen van Hamas-agenten die gespecialiseerd zijn in mortiervuur:383 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page