top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

De IDF heeft afgelopen nacht 750 militaire doelen aangevallen, waaronder Hamas tunnels en meer


Screenshot IDF video


IDF-straaljagers hebben in de afgelopen nacht 750 militaire doelen in de noordelijke Gazastrook getroffen waaronder ondergrondse Hamas-terreurtunnels, militaire complexen en posten, woningen van hoge terroristische agenten die gebruikt worden als militaire commandocentra, wapenopslagplaatsen, communicatiekamers en huizen van hoge terroristische agenten.

Tientallen straaljagers hebben talloze militaire doelen van Hamas in de Gazastrook getroffen, waaronder twaalf militaire middelen van Hamas, elk gevestigd in een gebouw met meerdere verdiepingen dat door Hamas voor terreurdoeleinden wordt gebruikt.

Tegelijkertijd richtten IDF-soldaten van een speciale eenheid zich op drie Hamas-agenten die gespecialiseerd zijn in mortiervuur in de Gazastrook, in een militair commandocentrum in Gaza-stad, van waaruit mortiergranaten werden gelanceerd richting Israëlisch grondgebied.

Bijgevoegd is een video van het dwarsbomen van Hamas-agenten die gespecialiseerd zijn in mortiervuur:383 weergaven2 opmerkingen

2 Kommentare


Janny Bloemendal
13. Okt. 2023

Drukke maar effectieve nacht dus.

Gefällt mir
Roni Stoker
Roni Stoker
13. Okt. 2023
Antwort an

Israël is op de goede weg, maar dat is nog lang niet genoeg. Gaza moet eruit zien als Hamburg (juli 1943) of Dresden (februari 1945). Men bevindt zich in een oorlog, en men moet de vijand laten merken dat het menens is. Ook de waarschuwing is dom en overbodig. Wie heeft de verhongerde burgers van Den Haag gewaarschuwd voor het bombardement op Bezuidenhout op 3 maart 1945? https://www.youtube.com/watch?v=CCozrKma3ag&t=24s (mijn moeder heeft het van dichtbij gezien). Wie heeft de burgers van Rotterdam gewaarschuwd voor het bombardement van 10 mei 1940? https://www.youtube.com/watch?v=MxYFUfYeQIQ De Amerikaanse squadrons dachten op 21 februari 1944 dat ze een Duitse stad gaan bombarderen. De stad lag langs een rivier. De "Duitse stad" was Nijmegen https://www.youtube.com/watch?v=MxYFUfYeQIQ. Arme stakkers…

Gefällt mir
bottom of page