top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

De IDF heeft afgelopen nacht 21 terreurverdachten aangehouden


Foto via IDF-woordvoerderseenheid


Ook de afgelopen nacht voerden IDF, ISA en Israëlische grenspolitie activiteiten uit op een aantal locaties in Judea en Samaria, waaronder in de steden Ni'lin, Bayt Rima, Beit Fajr, Beit Dagan, Rujeib, Mughayir, Al-Ram, Bidu , al Fawar, en in de stad Bethlehem.


IDF-soldaten en veiligheidstroepen hebben vier terreurverdachten aangehouden in de steden Jenin, Tulkarm en in de stad Ya'bad.


Tijdens operationele activiteiten in de stad Balata om twee terreurverdachten te arresteren, gooiden Palestijnse verdachten explosieven naar de veiligheidstroepen.


Bovendien gooiden een aantal verdachten tijdens antiterreur activiteiten in de stad Beitunia stenen en verfflessen naar de troepen.


De veiligheidstroepen voerden ook terrorismebestrijdingsactiviteiten uit in de stad Aqabat Jabr om een ​​gezochte terreurverdachte te arresteren. Tijdens de activiteit begonnen ongeveer 20 Palestijnen een gewelddadige rel tegen de troepen. De Palestijnse relschoppers gooiden stenen en molotovcocktails naar de troepen, die reageerden met middelen om de rellen te verspreiden.


In totaal zijn in de nacht 21 personen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. De verdachten zijn voor verdere behandeling overgedragen aan veiligheidstroepen.


Er werden geen IDF-verwondingen gemeld.67 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page