top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

De kloof tussen Hamas leiders en de bevolking wordt door gevonden bonnetjes wel heel duidelijk


Ismael Haniyeh. Screenshot YouTube


Tijdens de grondoperatie in de Gazastrook vonden de IDF-troepen tussen de inlichtingendocumenten ook bonnetjes van tienduizenden Shekels in luxe winkels en sieraden van de zoon van Ismail Haniyeh. Het geldbedrag dat op een van de bonnetjes stond is gelijk aan bijna twee jaarsalarissen voor de gemiddelde inwoner van Gaza, meldt N12News.


De IDF-woordvoerder heeft vandaag (donderdag) bonnen onthuld ter waarde van in totaal duizenden dollars aan aankopen van luxe sieraden op naam van de zoon van Ismail Haniyeh, het hoofd van het politieke bureau van Hamas. De bonnen zijn in beslag genomen tijdens grondoperaties in de Gazastrook.


Ontvangstbewijs van het sieradenbedrijf Samir Abdullah Elsaadi & Co. ter waarde van $ 7.650. Foto: IDF-woordvoerder via N12News


Onder de vele inlichtingendocumenten die tijdens de grondoperaties van de IDF in de Gazastrook in beslag zijn genomen, zijn ook de talrijke ontvangstbewijzen gevonden die wijzen op de ontkoppeling en kloof tussen de inwoners van de Gazastrook en de leiding van Hamas. bijna twee jaarsalarissen voor de gemiddelde inwoner van Gaza.


Ontvangstbewijs van het sieradenbedrijf Samir Abdullah Elsaadi & Co. voor $ 1.470 | Foto: IDF-woordvoerder, via N12News


Bij een van de invallen werden vijf bonnetjes in beslag genomen op naam van Ma'ad Ismail Haniya, de vierde zoon van het hoofd van het politieke bureau van Hamas. Op de bonnen stonden aankopen van luxe sieraden ter waarde van duizenden dollars uit winkels in de Gazastrook en Bakhtar.


Ontvangstbewijs van sieradenbedrijf Amr Elser ter waarde van $ 4.100 Foto: IDF-woordvoerder via N12News


706 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page