top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

De ‘ogen van de staat’ hebben nieuwe en betere omstandigheden


Foto IDF woordvoerder


Dit artikel verscheen eerder in de Hebreeuwse website van de IDF en is geschreven door Shira Hellman.


Groot, volledig uitgerust en aanzienlijk verbeterde service-ervaring. Een paar dagen gelden zijn de zes nieuwe kitchenettes onthuld aan de vrouwelijke waarnemers die in de Gaza-divisie dienen, wat hen comfortabelere omstandigheden zal garanderen voor hun dagelijkse routine op de basis. We hoorden van degenen die de leiding hadden over het project alles over de verandering die zij bij ATL hebben geleid, waardoor de kwaliteit van hun dienstverlening naar een niveau is getild.

Tussen de diensten door en na vele uren belangrijk werk in de verschillende legereenheden hebben de vrouwelijke waarnemers niet altijd genoeg tijd voor de maaltijd in de eetzaal op de basis. Hierdoor ontstond de behoefte aan een plek waar de soldaten brengen en bereiden hun eigen eten, maar tot op de dag van vandaag voldeden de bestaande keukens niet aan hun behoeften.


Foto IDF woordvoerder


Na een half jaar van renovatie-, moderniserings- en uitrustingswerkzaamheden, als onderdeel van het "We Cook"-project onder leiding van het Zuidelijk Commando en de Gaza-divisie, in samenwerking met de ATL, de RAF, het Logistiek Korps en de bouw van het Zuidelijk Commando werden zes nieuwe keukens opgericht voor vrouwelijke waarnemers op de verschillende buitenposten in de Gaza-divisie. "Nu zal er een huiselijke sfeer zijn", zei korporaal Miri Bardanashvili, een waarnemer bij de buitenpost van Kissufim, glimlachend, "we kunnen op vrijdagavond samen eten bereiden en dan samen zitten op een schone plek met airconditioning."


En dat allemaal – onderdeel van een speciale pilot van ATL om de kwaliteit en service-ervaring van iedereen die in de IDF dient te verbeteren. Het werd opgericht vanwege het begrip van het belang en het unieke karakter van de rol van de waarnemers, en werd geleid door het hoofd van de ATL.


De transformatie houdt daar niet op, en majoor Tomer Weil, de bevoorradingsofficier van de divisie en de initiatiefnemer van het project, ziet een mooie toekomst voor het verbeteren van de servicekwaliteit van de vrouwelijke soldaten van ons land".


Hoewel de film pas vandaag uitkwam, is de positieve impact van het project nu al voelbaar. "Gisteren kwamen de nieuwe rekruten en waren enthousiast over de keukens", zegt korporaal Brandashvili opgewonden. "Het is leuk om onder goede omstandigheden dienst te nemen, dat je weet dat je je plek op de basis hebt en dat er voor je gezorgd wordt."


Foto IDF woordvoerder


"Het is een groot voorrecht om deel uit te maken van zo'n belangrijk project", besluit het hoofd van de afdeling kwaliteits- en service-ervaring blij, "dit is nog maar het begin en we zullen door het hele land voedselcomplexen blijven opzetten voor alle vrouwelijke vrouwen. waarnemers in de IDF. We zijn begonnen met de strijders en zullen blijven werken voor alle bedienden."


57 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page