top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

De Samsung Tel Aviv Marathon van 2022 is terug


Screenshot YouTube


Na een onderbreking in 2021 van de coronapandemie, keert de Samsung Tel Aviv Marathon van 2022, het toonaangevende sportieve en gevestigde toeristische evenement in Israël, eindelijk weer terug naar zijn vorige vorm, in het hart van de stad Tel Aviv.


De stad bereidt zich voor op het langverwachte evenement, waarvoor lopers uit meer dan 40 verschillende landen zich al hebben aangemeld.


De Samsung Tel Aviv Marathon zal voor de eerste keer worden gehouden onder het prestigieuze 'Label' van de World Athletics Association, en wordt daarmee de eerste Israëlische marathon in de geschiedenis met deze licentie, en voegt zich bij de lijst van de grootste en toonaangevende marathons ter wereld.


De marathon begon dit registratieproces twee jaar geleden, toen een speciale vertegenwoordiger van de Internationale Federatie organisatorische elementen tijdens de marathon kwam beoordelen en de officiële erkenning zal volledig van kracht worden tijdens de komende marathon.


Een standaardmerk is een speciaal keurmerk voor een wedstrijd, waarbij de wedstrijdorganisator speciale beoordelingen moet maken volgens de richtlijnen van de International Association op administratieve gebieden zoals: extreem nauwkeurige meting van de loopafstand door een internationaal gecertificeerde landmeter, professionele organisatie van de atletiekbaan, medische specificaties van internationale standaard, tests om het gebruik van verboden stimulerende middelen te voorkomen en meer, allemaal naast het oordeel en de controle van de Israel Athletics Association.


In navolging van de digitale marathoncompetitie van vorig jaar, is de stad Tel Aviv-Yafo, met de steun van het Ministerie van Toerisme en Kapaim, trots om de winnaar Jervis Johns Salvador uit Manilla, de Filippijnen, te ontvangen. Jervis wordt getrakteerd op een volledig betaalde reis naar Tel Aviv, waar hij zijn allereerste volledige marathon (42,195 km) zal lopen en de beste plekken van de stad zal ontdekken. Tel Aviv kan niet wachten om hem te verwelkomen en wenst hem veel succes met de marathon!


De registratie voor de marathon voor alle lopers is momenteel aan de gang en zal beschikbaar zijn voor de verschillende circuits tot 19 februari 2022. Het evenement van de gemeente Tel Aviv-Yafo en geproduceerd door Kapaim, zal de gezondheidsrichtlijnen en voorschriften respecteren die zijn opgelegd door het ministerie van Gezondheid


Het evenement, dat plaatsvindt op 25 februari 2022, zal naar verwachting tienduizenden lopers aantrekken die zullen deelnemen aan een van de vijf spectaculaire stadsmarathons - Volledige Marathon (42,195 km), Halve marathon (21 km), 10 km race, 5 km race en een mini

marathon die op 23 februari zal plaatsvinden in het Ganei Yehoshua-park, met een eindparcours voor kinderen met een handicap en hun families (500 meter en 1 km).


Registreren kan hier.
49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page