top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

De stafchef hield een situatiebeoordeling tijdens een ontmoeting met commandanten

Foto IDFwoordvoerder


De stafchef hield donderdagavond in Shejaiya een situatiebeoordeling tijdens een ontmoeting met de commandant van Divisie 36 en de commandant van de Golani Brigade.


De chef van de generale staf tegen de Golani-soldaten in Shejaiya: “Jullie vechten nu in Shejaiya en Zaytun. Achter jullie staan Nahal Oz en Kfar Aza. Blijf vastberaden en grondig, zodat we ervoor kunnen zorgen dat deze gebieden weer zeer veilig worden.”


De chef van de generale staf:

‘Ik wil het hebben over commandovoering en leiderschap, en kijk, ik zeg het je, we zien het op veel plaatsen, maar bij de Golani Brigade staat dit op de voorgrond, en het is mooi, bewonderenswaardig en professioneel. en is waardevol. Dit principe hebben de commandanten hier geactualiseerd op een manier die veel respect verdient, niet minder dan het commandoethos van de IDF en de Golani Brigade uiteraard, ook het 53e Bataljon.De weg hierheen van Nahal Oz naar de hek, tegen Karni, ik heb het heel vaak gedaan, het ziet er anders uit. Onthoud, je vecht nu [explosie] je vecht nu, Shejaiya, Zaytun, harde gevechten in een dicht gebied. Achter je, Nahal Oz, Kfar Aza. Dit zijn gebieden die te lijden hebben gehad onder zeer intense aanvallen, en we hebben, zoals u zeer vastberaden hebt gedaan, heel erg grondig nodig, zodat we Nahal Oz en Kfar Aza in grote veiligheid kunnen brengen.'

152 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page