top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

De techniektak van de IDF bereidt zich voor op de verhuizing naar de Negev


Het nieuwe IDF complex in de Negev. Foto IDF woordvoerder


Dit artikel verscheen eerder in de Hebreeuwse website van de IDF en is geschreven door Aya Chaimovich.


Om de inlichtingenafdeling naar de Negev te verplaatsen, moet men ook de Negev voorbereiden op het inlichtingenpersoneel - en het inlichtingenpersoneel voorbereiden op de Negev. De twee complexe taken zijn toevertrouwd aan één tak van de transitieadministratie: de technologietak. Nu de 'droom' elke dag dichter en dichter bij de werkelijkheid komt, gingen we zitten met de kop van de tak die ons een glimp van de toekomst gaf tegen de achtergrond van de woestijn

Binnen een paar jaar vanaf vandaag zal de IDF-inlichtingendienst drastisch veranderen. Stap voor stap en in een langdurig proces zullen alle technologische eenheden van de inlichtingenafdeling verhuizen naar de "Kiryat Hamodiin" die wordt gebouwd in de Negev, nabij de Likit-kruising.


Maar om Kiryat Hamodiin van een droom om te zetten in realiteit, zijn er tegenwoordig al heel wat mensen bezig met de oprichting ervan. Lange tijd voor de verhuizing heeft het Transitie Directoraat van Amman Negev plannen gemaakt en gewerkt zodat aan het einde van de bouw - meer dan 12.000 soldaten in staat zullen zijn om een ​​van de meest bijzondere en geavanceerde bases in de Verenigde Staten te dienen, te ontwikkelen, bij te dragen en ervan te genieten. IDF en de defensiegemeenschap.


Foto IDF woordvoerder


Een van de hoofdtakken van de overgangsadministratie is de technologietak, en die heeft twee hoofdtaken: de eerste is het opzetten van de kriya zelf, een taak die misschien eenvoudig klinkt - een paar gebouwen, een paar computers en we zijn klaar . Nee?


Nee. In de praktijk is dit een complexe, professionele en nauwkeurige taak die veel aandacht vereist voor de kleinste details. Begeleid door adviseurs, architecten, innovatieleiders en ingenieurs werkt de industrie aan de bouw van een slimme stad in de Negev.


Foto IDF woordvoerder


In de nabije toekomst vindt u innovatieve technologieën in de stad, waaronder geavanceerde toegangscontroles, beveiligingssystemen met robotcapaciteiten, foto-arrays en informatiesystemen voor het beheer en gebruik van diensten in Kiriya. "Alles wat de 'stad' zelf zal dienen - de concessiehouder zal voorzien, en alles wat de IDF-missies zal dienen - zal de inlichtingenafdeling meebrengen", legt het hoofd van de afdeling, luitenant-kolonel S.


Om deze dingen te bieden die misschien een beetje vergezocht klinken, werkt de technologie-industrie volgens twee centrale principes: de ervaring van de server en de vereiste operationele standaard. Naast de innovatieve intelligentiemaatregelen die de vleugel met zich meebrengt, zullen de bedienden dus ook kunnen profiteren van slimme klaslokalen, energiebesparende verlichting, een autonoom shuttlesysteem en vooral - een servicetoepassing in de palm van hun hand. hand, waardoor ze in realtime diensten kunnen bestellen en storingen kunnen melden.


Foto IDF woordvoerder


De tweede taak van de technologietak is net zo belangrijk als het voorbereiden van de Negev op de bezetting van de inlichtingeneenheden - de inlichtingeneenheden vandaag al voorbereiden op de verhuizing naar de Negev.


Foto IDF woordvoerder


"Tegenwoordig werken de verschillende eenheden in de vleugel effectief, maar onafhankelijk. Elk van hen heeft zijn eigen ondersteunende systemen, de diensten die het levert aan de bedienden en zijn eigen basis", legt luitenant-kolonel S. uit, "maar wanneer ze alles in één basis (Kiryat HaModi'in) de ontvanger De meeste van zijn diensten worden geleverd door een enkele franchisegever - we zullen de verschillende dingen moeten verenigen zodat we middelen kunnen besparen, de operationele effectiviteit nog meer kunnen versterken en uiteindelijk meer relevante informatie kunnen brengen aan de beslissers."


"We focussen op mensen, technologie en ervaring", besluit Ra'an Technologies, "Ons doel is om een ​​moderne, technologische, dienstverlenende omgeving te creëren die beschikbaar en toegankelijk is voor elke bediende, dit naast het beheer van de op militaire en administratieve diensten gebaseerde over het verzamelen van rijke gegevensinformatie, zodat we de bedienden de belangrijkste dienst kunnen verlenen op een plek die een ander thuis voor hen zal worden - Kiryat Hamodiin."

93 weergaven0 opmerkingen

Σχόλια


bottom of page