top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

De toestand van de gewonde vader van de 2 vermoorde jongetjes verslechterd


Yaakov Yisrael Paley, 6 (links) en Asher Menahem Paley, 8. Screenshot tv


Avraham Plai, die afgelopen vrijdag gewond raakte bij de terreuraanslag in Jeruzalem waarbij zijn twee kinderen Jacob en Asher werden vermoord, is sindsdien onder verdoving en narcose opgenomen in het Hadassah Mount Scopus Hospital.


Vanwege de verslechtering van zijn toestand werd hij maandagochtend overgebracht naar het Hadassah Ein-Karem ziekenhuis in Jeruzalem voor verdere behandeling, waarbij werd gezegd dat zijn toestand ernstig is. Details over de verslechtering van zijn toestand werden niet gegeven.


Avraham is nog niet op de hoogte van de ernstige ramp die zijn familie overkwam omdat hij in coma wordt gehouden en zijn vrouw Deborah zei: "We hopen dat wanneer hij wakker wordt, de Schepper van de wereld hem de kracht zal geven om de nieuwe realiteit onder ogen te zien."


Devorah Paley, die een baby verwacht, sprak met de media in het ouderlijk huis in Ramot, waar het gezin shiva zat - de traditionele joodse rouwperiode van een week.


Screenshot Channel 12 News


"Het is een klap voor ons", vertelde ze aan Channel 12 News. Ze voegde eraan toe dat God haar twee "lieve kinderen" had weggenomen en "we geloven dat net zoals Hij ze met liefde aan ons gaf, Hij ze ook met liefde van ons wegnam."


Avrahams zwangere vrouw Devorah zei tijdens interviews door mediakanalen op zondag dat haar zonen "gelukkige kinderen waren, goede kinderen die graag hielpen".


178 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page