top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Eden Alene brengt Hebreeuwse cover van Disney Princess song 'Starting Now' uit


Eden Alene. Screenshot YouTube


Minder dan een week na haar optreden tijdens het Eurovisiesongfestival in Rotterdam heeft de Israëlische zangeres Eden Alene de Hebreeuwse versie van het lied uit Disney's Ultimate Princess Celebration uitgebracht, meldt Channel 12 nieuws.


Eerder werd dit lied onder de naam "Starting Now" voor Disney opgenomen door R & B-zanger Brandy en werd zijn versie oorspronkelijk uitgebracht voor de soundtrack van de live-action-bewerking van Assepoester uit 1997 , met in de hoofdrol Brandy in de titulaire rol, die beschikbaar is op Disney Plus.

Ook werd het nummer uitgebracht als het officiële 'volkslied ' van Disney's Ultimate Princess Celebration, een wereldwijd evenement dat een jaar duurt en dat eind april van start ging en de aandacht vestigt op "de moed en vriendelijkheid die deze Disney-heldinnen bij fans over de hele wereld inspireren" zei Disney in het persbericht.


Het nummer zal te zien en te horen zijn in de muziekspecial Disney Princess Remixed - An Ultimate Princess Celebration die in augustus debuteert.


Vanwege de bekendheid werd het lied in meerdere talen uitgebracht, waarbij Alene werd gekozen om de Hebreeuwse versie te zingen.

.


88 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page