top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Een eenheid van de IDF inlichtingendienst heeft vandaag een speciale onderscheiding ontvangenEen eenheid van de IDF inlichtingendienst heeft vandaag, dinsdag, een speciale onderscheiding ontvangen van de chef van de generale staf, luitenant-generaal Aviv Kohavi. De onderscheiding werd gegeven wegens de uitzonderlijke, buitengewone en innovatieve activiteiten die deze eenheid heeft uitgevoerd.


Tijdens geheime operaties toonde de eenheid gedurfde en innovatieve activiteiten die hebben geleidt tot belangrijke prestaties voor de IDF en een grote bijdrage leverden aan de nationale veiligheid van de staat Israël.


Tijdens de ceremonie werd de onderscheiding door de chef van de generale staf gegeven aan luitenant-kolonel 'M', die de activiteit leidde, vanwege zijn uitzonderlijke prestatie.


De chef van de generale staf, luitenant-generaal Aviv Kohavi:

"De acties en taken die van deze eenheid vereist zijn, tonen vastberadenheid, durf en innovatie - deze activiteit demonstreerde al deze waarden op een precieze en buitengewone manier. De staat Israël werd opgericht dankzij de vastberadenheid van mensen die onmogelijke dingen deden, mensen zoals jij. Net als zij heb jij ook een plaats in de geschiedenis van deze natie, in het voortbrengen van een nationale prestatie die heeft bijgedragen aan de veiligheid van de staat.'


Het hoofd van het directoraat Inlichtingen, Maj. Gen. Tamir Hayman:

"Elke keer als ik uw werk zie, toont u professionaliteit en een sterk verlangen om te streven naar uitmuntendheid, tot in de kleinste details. Uw activiteit tijdens dit evenement droeg rechtstreeks bij aan de veiligheid van de staat Israël en versterkte de veerkracht van het leger."

70 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page