top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Elbit heeft 2 contracten getekend voor totaal $200 miljoen voor de levering van C-41 oplossingen


Foto Elbit


Elbit Systems heeft vandaag aangekondigd dat het twee contracten heeft gekregen van een Europees land, ter waarde van een totaalbedrag van ongeveer $200 miljoen, voor de levering van een C4I-oplossing (Command, Control, Communication, Computers, Intelligence) voor artillerie bataljons en een Hostile Fire Counter Attack (HFCA)-oplossing. De contracten worden uitgevoerd tot 2026, met opties voor verdere verlenging.


De C4I-oplossing zal geavanceerde C4I-mogelijkheden bieden aan vier bataljons van 155 mm houwitsers, waaronder de SDR-radio's van Elbit Systems – de E-Lynx- en TORCH-X Fire-toepassingen. Met de artillerie C4I-oplossing kan de klant zijn artilleriebataljons effectief aansturen en de operationele effectiviteit van zijn wapensystemen vergroten, terwijl de HFCA-oplossing de klant in staat stelt vijandelijke vuurbronnen te detecteren en de operationele cyclus te sluiten door de vijandelijke vuurbron te vernietigen met behulp van Elbit Systems 'artillerie C4I-oplossing.


Deze oplossingen zullen worden geïntegreerd in het bredere artillerie C4I-systeem van de klant, eveneens geleverd door Elbit Systems. Elbit Systems zal gebruik maken van de uitgebreide wereldwijde ervaring van het bedrijf met het leveren van C4I- en communicatieoplossingen aan artillerie-eenheden en strijdkrachten, terwijl verschillende sensoren worden geïntegreerd die de operationele effectiviteit zullen vergroten.


Bezhalel (Butzi) Machlis, President en CEO van Elbit Systems : “We zijn opnieuw vereerd door het vertrouwen dat in ons en onze producten wordt gesteld en zullen onze inzet voortzetten om te groeien en onze lokale kennis en capaciteiten uit te breiden ter ondersteuning van onze klanten . De oplossingen van Elbit-systemen verhogen de operationele effectiviteit en stellen onze klanten in staat hun vuurkracht beter te benutten, terwijl ze hun nauwkeurigheid en dodelijkheid vergroten. Deze contracten valideren de technologische en operationele voordelen die onze oplossingen bieden”.

69 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page