top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Elbit Systems gaat een ​​geavanceerde trainingsfaciliteit voor het IDF Armoured Corps opzetten


Foto Elbit Systems


De directeur inkoop van het Israëlische ministerie van Defensie heeft dinsdag een overeenkomst getekend met Elbit Systems voor de oprichting van een nieuw en geavanceerd trainingscentrum voor gevechtssoldaten van het gepantserde korps.

De waarde van de overeenkomst wordt geschat op 400 miljoen Shekel (€ 107 miljoen) en omvat de bouw, de exploitatie en het onderhoud van de trainingsfaciliteit.

De trainingsfaciliteit stelt de gevechtssoldaten van het gepantserde korps in staat om, van basistraining tot reservedienst, te trainen in verschillende uitdagende scenario's met één of meerdere tanks.


Het systeem maakt ook geïntegreerde opname- en onderzoeksmogelijkheden mogelijk met de mogelijkheid om gebeurtenissen opnieuw af te spelen, naast documentatie, gegevensanalyse en het volgen van de prestaties van stagiairs.

De trainingsfaciliteit zal de vaardigheden van individuele en teamsystemen binnen de tank versterken en verbeteren en zal een infrastructuur vormen voor toekomstige trainingsplatforms.


De nieuwe trainingscentra zullen speciale stations bevatten die zijn ontworpen om de bemanningen te trainen, samen met operationele inlichtingen, gevechtsondersteuning en logistieke eenheden, waardoor alle componenten van de gecombineerde wapencompagnie kunnen worden getraind in een reeks operationele gevechtsscenario's. Geïntegreerde geavanceerde opname- en debriefingmogelijkheden maken herhalingen van evenementen, logboekregistratie en gegevensanalyse mogelijk, evenals het volgen van de prestaties van stagiairs, van kwalificatietraining tot training tijdens reservedienst.


De technologische oplossingen voor training en simulatie van Elbit Systems zijn tot op heden geselecteerd door een reeks klanten, waaronder de VS, Israël, het VK, Griekenland, Nederland, Polen en anderen.


Foto Elbit Systems

Het Directorate of Production and Procurement (DOPP) van het Israëlische Ministerie van Defensie leidde het project samen met de IDF Ground Forces en het IDF Planning Directorate.

Adjunct-directeur-generaal en hoofd van de directie productie en inkoop, Avi Dadon: "Dit is een belangrijke stap voorwaarts in het vermogen van het gepantserde korps om zijn soldaten te trainen en hen zo goed mogelijk voor te bereiden op de uitdagingen van het slagveld. De simulator zal individuele en teamvaardigheden versterken en verbeteren en zal een infrastructuur vormen voor toekomstige trainingsplatforms. De DOPP is er trots op om samen te werken aan het versterken van de grondaankoop die de afgelopen twee jaar centraal heeft gestaan."

Commandant van de IDF-grondtroepen, generaal-majoor Tamir Yadai: "De nieuwe faciliteit van het pantserkorps maakt deel uit van een groeiende trend van trainingssimulators op de grond. De nieuwe simulator heeft een groot potentieel voor het vergroten van de trainingsefficiëntie, is efficiënt met hulpbronnen en biedt maximale flexibiliteit, vooral voor gevechtsreservisten. De grondtroepen, in samenwerking zal samen met het DOPP van het Ministerie van Defensie de digitale revolutie op simulatorgebied blijven bevorderen, als onderdeel van het meerjarenplan waarin voor diverse grondstrijdkrachten extra simulatoren worden opgenomen.”


Bezhalel (Butzi) Machlis, President en CEO van Elbit Systems: “We zijn er trots op de inspanningen van de IDF te ondersteunen om zijn tanktraining naar een hoger niveau te tillen. Strijdkrachten over de hele wereld herontwerpen hun trainingscapaciteiten om de paraatheid te vergroten en tegelijkertijd de efficiëntie te verbeteren. Deze opdracht onderstreept onze leidende positie op dit gebied.”

42 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page