top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Elbit Systems heeft de acceptatietests met nieuwe gevechtssystemen voor Griekse kustwacht voltooid


Twee nieuwe patrouillevaartuigen van de Griekse kustwacht uitgerust met Elbit Systems-gevechtssystemen. Foto Elbit


De acceptatietests werden uitgevoerd in de Egeïsche maritieme arena en omvatten tests op integratieniveau van de gevechtssystemen en subsystemen aan boord van de schepen, evenals live schiettests van de op afstand bestuurbare wapenstations aan boord, aldus het persbericht.


De systemen die werden geleverd en geïntegreerd door Elbit Systems omvatten de SPECTRO XR elektro-optische ladingen, radars, navigatiesystemen, Warship Automatic Identification System (W-AIS) en Remote Control Weapon Stations (RCWS) met volledige integratie in Command and Control-software.


Het totale gevechtssysteem is ontworpen ter ondersteuning van toekomstige "plug and play" integratie van onbemande systemen vanuit de lucht en aan de oppervlakte, waardoor de operationele omhulling van de patrouillevaartuigen kan worden uitgebreid tot ver buiten het gezichtsveld.


Zijn brede portfolio van maritieme capaciteiten, variërend van EW, sonars, EO en CMS, tot autonome platforms en wapensystemen, stelt Elbit Systems in staat marines te voorzien van verbeterd situationeel bewustzijn en afschrikkende capaciteiten, evenals geïntegreerde gevechtssystemen voor nieuwe en reeds

in dienst zijnde schepen.

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page