top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Emirates Air start op 23 juni met dagelijkse vluchten naar Tel Aviv


Screenshot YouTube


De grootste luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Emirates Airlines, heeft bevestigd dat de dagelijkse vluchten van en naar Tel Aviv op 23 juni 2022 van start gaan.


Op de route zullen drie Boeing 777-300ER's worden ingezet, met een capaciteit van meer dan 350 passagiers per vlucht.


“We kijken ernaar uit om deze zomer eindelijk klanten te verwelkomen aan boord van onze vluchten van en naar Tel Aviv, en hen een substantiële connectiviteit naar en via onze hub in Dubai te bieden, aangezien de reisbeperkingen van COVID over de hele wereld blijven versoepelen en er meer grenzen opengaan”, aldus Adnan Kazim. , aldus Chief Commercial Officer, Emirates Airline.


“Naast het ontsluiten van een enorme opgehoopte vraag, betekent het debuut van Emirates in Israël meer keuze voor reizigers als ze terugkeren naar de lucht, en meer mogelijkheden voor bedrijven om Dubai en verder te bezoeken naar ons verreikende netwerk van bijna 130 bestemmingen, naast onze kenmerkende gastvrijheid en bekroonde ervaring aan boord”, vervolgde Kazim.


De nieuwe dienst naar Tel Aviv biedt ook 20 ton vrachtcapaciteit op elke vlucht, waardoor Israëlische bedrijven en start-ups kanalen krijgen om producten zoals farmaceutica, hightechgoederen, fruit en groenten en meer, te exporteren. Verwacht wordt dat vluchten ook productiegrondstoffen en componenten, halfgeleiders en e-commercepakketten naar Israël zullen vervoeren.


“Emirates zet zich in voor het creëren van nieuwe kansen voor zaken en toerisme, en voor het versterken van de bilaterale banden tussen de VAE en Israël”, verklaarde Kazim. "We zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe diensten een positief effect zullen hebben op het verbeteren van de connectiviteit van Israël met een schat aan wereldwijde bestemmingen, en we danken de VAE en de Israëlische autoriteiten voor hun voortdurende steun bij het mogelijk maken van deze service."


47 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page