top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Enorme stijging aantal dagelijkse besmettingen : 2.112 nieuwe besmettingen in 24 uur


Ter illustratie. Fot via Wix


Uit de dinsdagochtend door het Israëlische ministerie van Volksgezondheid bekendgemaakte besmettingen in de voorafgaande 24 uur, blijkt dat er zich een enorme stijging heeft voor gedaan . Maar liefst 2.112 nieuwe besmettingen werden er geconstateerd.


Er werden 102.742 mensen getest op het coronavirus, 2,3% bleek positief te testen, ofwel 2.112 nieuwe coronapatiënten erbij in Israël.


Er zijn nu 13.147 actieve patiënten in het land , waarvan er 238 zijn opgenomen in de ziekenhuizen, met 138 van hen zijnde ernstig, en 34 in kritieke toestand met 26 van hen aangesloten aan de beademing.


Het dodental staat op 6.461.


Het overgrote deel van actieve patiënten is gevaccineerd en heeft daardoor licht symptomen.


Ook werd bekend dat er tot nu toe deze maand ruim 2.000 mensen besmet uit het buitenland terugkwamen, die mogelijk ook bijdragen aan de snelle verspreiding van het virus omdat nog niet bekend is hoeveel anderen door hen zijn besmet.


Alleen al op maandag zijn er meer dan 200 besmette vakantiegangers uit het buitenland op Ben Gurion Airport aangekomen. Zij zijn allen in verplichte quarantaine gebracht.94 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page