top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Eran Zahavi nam met een doelpunt afscheid van PSV


Eran Zahavi neemt afscheid. Foto website PSV


Eran Zehavi speelde woensdagavond zijn laatste wedstrijd voor het thuispubliek van PSV. De Israëlische ster zal zijn contract met PSV niet verlengen, en scoorde woensdag zijn laatste doelpunt voor het thuispubliek tegen NEC in het Phillips Stadium.


"We hebben geprobeerd ons werk te doen, drie punten te pakken en goed te spelen voor onze fans", zei Zehavi tegen ESPN. "We hebben de klus geklaard, maar helaas verloren we de titel. We verdienen veel respect voor dit seizoen, we waren goed en hebben veel positieve dingen gedaan. Ik zal het respect dat ik kreeg van de club en het publiek nooit vergeten."

De Israëliër voegde eraan toe: “Ik wil iedereen bedanken, het was heel speciaal en ik hoop op een dag terug te komen en van de spelen te genieten. Het eerste seizoen was verschrikkelijk, het was moeilijk om de motivatie te vinden omdat de fans niet bij ons waren zoals nu. Toen ik in dit team kwam spelen, wilde ik vooral de sfeer ervaren. Het was een zwaar seizoen, maar ik ben blij dat het publiek achter ons stond. Ik zal het missen maar hoop hier ooit terug te komen. "139 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page