top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Eran Zahavi op weg naar Maccabi Tel Aviv


Screenshot YouTube


Het lijkt er sterk op dat Eran Zahavi op weg is naar Maccabi Tel Aviv, zo blijkt uit de berichten van de Hebreeuwse sportkanalen. De veiligheidssituatie zou de reden zijn dat Zahavi het verleidelijke aanbod an de Braziliaanse club Botafogo heeft afgewezen.


PSV-ster Zehavi was in bijzonder vergevorderde onderhandelingen met Botafogo, maar trok zich terug uit de overeenkomst in het licht van de veiligheidssituatie, toen het incident waarbij de fans het trainingscomplex binnendrongen ervoor zorgde dat hij het verleidelijke aanbod dat hij kreeg van eigenaar John Textur definitief afwees. Zijn familie die hij raadpleegde, speelde een belangrijke rol bij de beslissing. In Brazilië weten ze het zeker: "De soap is voorbij".


In het land van de samba wordt beweerd dat de beslissing van zijn vrouw een beslissende factor was omdat ze niet in Brazilië wilde wonen en Zahavi niet naar Botafogo zou zijn verhuisd zonder zijn familie.


Zijn familie is inmiddels in Israël teruggekeerd en alles wijst erop dat hij zeer binnenkort een contract zal tekenen bij Maccabi Tel Aviv, zo melden de Israëlisch sportkanalen.135 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page