top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Franse Supercup wordt 31 juli in Tel Aviv gespeeldHet Franse voetbalkampioenschap tussen de winnaar van de landscompetitie en bekerwinnaar, F.C. Paris Saint-Germain en FC Nantes wordt op zondag 31 juli in het Bloomfield Stadium in Tel Aviv gespeeld en u kunt het bijwonen.

De wedstrijd wordt gespeeld voor 30.000 fans in het Bloomfield Stadium in Tel Aviv en wordt uitgezonden naar miljoenen kijkers in 140 landen over de hele wereld.


De wedstrijd wordt gehouden in samenwerking met de Ligue de Football Professionnel (LFP) en maakt deel uit van een reeks gezamenlijke initiatieven van filantroop en zakenman Sylvan Adams en de Comtec-groep om 's werelds grootste sport- en vrijetijdsevenementen naar Israël te brengen.


De teams arriveren enkele dagen voor de wedstrijd en verblijven in hotels in Tel Aviv. Ze zullen trainen op complexen in centraal Israël. Elk zal een laatste training hebben op zaterdag 30 juli in het Bloomfield Stadium, waarna de traditionele pre-game persconferentie zal worden gehouden.


Scheidsrechters zijn een Israëlisch team van door de FIFA gecertificeerde scheidsrechters. Tickets zijn te koop bij Leaan Tickets v.

44 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page