top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Gal Gadot krijgt een ster op de Hollywood Walk of Fame


Screenshot YouTube


Gal Gadot wordt de eerste Israëlische acteur die een ster krijgt op de Hollywood Walk of Fame.


Gadot, die de wereld versteld deed staan ​​met haar optreden als 'Wonder Woman', is een van de 31 mensen die volgend jaar op het historische monument in Los Angeles geëerd zullen worden met een ster die haar naam draagt, zo werd aangekondigd door de Hollywood Chamber of Commerce.


Gadot is een van de 31 professionals op het gebied van entertainment in film, televisie en radio die in 2024 een ster op hun naam zullen ontvangen op Hollywood Boulevard.


In een video op Instagram vertelde Gadot haar 105 miljoen volgers dat ze het nieuws had gehoord van haar man, die was benaderd door de Israëlische pers.


"Ik ben zo, zo dankbaar en dankbaar en nederig tegenover de Hollywood's Chamber of Commerce dat ze voor mij hebben gekozen", zei ze, eraan toevoegend dat het nieuws haar brandstof geeft om "te blijven doen waar ik van hou."


Gadot, 38, werd eerst beroemd als Gisele, een ex-Mossad-agent in de 'Fast and Furious'-films, en daarna als Wonder Woman in het DC-universum.


Het is echter onduidelijk of ze deze rol nog een keer zal spelen, na het nieuws in december vorig jaar dat de derde film in de reeks komt te vervallen.


In een tweet zei de Israëlische president Isaac Herzog: "Je was altijd een ster."

Anderen die naast Gadot een ster zullen ontvangen zijn Chris Pine – haar co-ster in “Wonder Woman” – samen met Christina Ricci, Maggie Gyllenhaal, Michelle Yeoh, Kerry Washington en wijlen Chadwick Boseman, muzikanten Gwen Stefani en Otis Redding, evenals als voormalig tennisser Billie Jean King.


In een interview eerder deze maand zei Gadot dat ze ernaar uitkeek om haar eigen projecten te ontwikkelen. Het feit dat ik door kan gaan en de verhalen kan vertellen waar ik gepassioneerd over ben - van ideeën die ik heb bedacht, of van ideeën die ik fascinerend vind van mensen die met ons willen samenwerken - is ongelooflijk," zei ze


50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page