top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Gantz: "We zullen altijd de vrijheid van aanbidding op de heilige plaatsen beschermen"


Foto Ariel Hermoni/ministerie van Defensie


Minister van Defensie Benny Gantz zei tijdens een toespraak tgv Victory Day Ceremony: We zullen altijd de vrijheid van aanbidding op heilige plaatsen beschermen terwijl we reageren op extremisme en politiek gemotiveerde pogingen om ons kwaad te doen.


In opmerkingen eerder vandaag tijdens een ceremonie van de Victory Day onder leiding van het Ministerie van Aliyah en Integratie, die de geallieerde overwinning op nazi-Duitsland markeerde, zei minister van Defensie Benny Gantz: "het is onze plicht ervoor te zorgen dat toekomstige generaties bekend zijn met hun erfenis van heldendom, met hun strijd, waardigheid en trots, en met de overwinning van het licht op de duisternis. "


Gantz voegde toe: “Net zoals wij de verantwoordelijkheid dragen voor de continuïteit van het Joodse volk, is het onze plicht om de rechten en veiligheid van alle Israëlische burgers te waarborgen: Joden, moslims, christenen en Circassianen, evenals vrijheid van religie voor mensen van elke etniciteit op heilige plaatsen.


Laat het me duidelijk stellen: de staat Israël zal altijd de vrijheid van aanbidding op heilige plaatsen beschermen en zal reageren op elk extremisme en op elke poging om ons schade te berokkenen uit interne of externe politieke motieven. "

27 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page