top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Gedurende de nacht hebben IDF-troepen terroristen aangevallen en de terreurinfrastructuur vernietigd


Foto IDF woordvoerder


Ook gedurende de nacht hebben DF-troepen terroristen aangevallen en de terreurinfrastructuur in de Gazastrook vernietigd. IDF-troepen confronteerden verschillende terroristische cellen in de noordelijke Gazastrook, waarbij tientallen terroristen werden gedood.


Terroristische cellen in de noordelijke Gazastrook bleven antitankraketten afvuren, brachten explosieven tot ontploffing en gooiden granaten naar IDF-troepen. De soldaten gingen de strijd aan met de terroristen, met behulp van artillerievuur en tanks, terwijl ze een luchtaanval vanuit een helikopter en een raketaanval vanaf een marineboot leidden. Tijdens de gevechten kwamen tientallen terroristen om het leven.


Bovendien schoot een terroristen cel tijdens grondoperaties in de Gazastrook op IDF-troepen. De troepen leidden een vliegtuig in een aanval waarbij de terroristen omkwamen. IDF-reservetroepen ontvingen dekkingsvuur van de Israëlische marine, maar coördineerden met luchtstrijdkrachten en leidden een vliegtuig in een aanval die een extra terroristenploeg neutraliseerde die van plan was antitankraketten af te vuren op IDF-soldaten.Ook werkten IDF-reservestrijders samen met de luchtmacht en gaven ze leiding aan een vliegtuig om een ​​antitankploeg aan te vallen die van plan was op onze strijdkrachten te schieten, terwijl ze onder vuur lagen van de zeestrijdkrachten.De afgelopen dagen hebben IDF-soldaten van de 36e Divisie talloze terroristen gedood en vliegtuigaanvallen uitgevoerd op Hamas-terreurdoelen, waaronder zowel wapenproductie- als opslagfaciliteiten, lanceerposten voor antitankraketten en UAV-lanceerposten.267 weergaven0 opmerkingen
bottom of page