top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Gezamenlijke verklaring van premier Yair Lapid en minister van Defensie Benny Gantz

Screenshot Twitter


Betreffende de verklaring van de IDF-woordvoerder dat de IDF en de ISA zaterdag Khaled Mansour, de bevelhebber van de zuidelijke divisie van de Islamitische Jihad en de commandant van de zuidelijke divisie van de Gazastrook, definitief hebben uitgeschakeld, dit was een gezamenlijke operationele inspanning van de IDF, inlichtingendiensten en de ISA, met goedkeuring van de politieke echelon.


Premier Yair Lapid: "Dit was een operationele en inlichtingeninspanning en het is een buitengewone prestatie. Ik wil mijn waardering uitspreken voor minister van Defensie Benny Gantz, de chef van de generale staf, de directeur van de ISA en de duizenden onder hun bevel.


De IDF blijft terroristische doelen en agenten aanvallen en raketlanceringseenheden dwarsbomen. We handelen op een nauwkeurige en verantwoordelijke manier om de schade aan burgers tot een minimum te beperken. Deze operatie zal doorgaan zolang als nodig is.”


Minister van Defensie Benny Gantz voegde daaraan toe: "Wie Israëlische burgers pijn wil doen, zal gewond raken. De IDF, ISA en de veiligheidstroepen zullen blijven opereren tegen de Islamitische Jihad totdat we de rust hebben hersteld en de bedreigingen voor de kinderen die in het gebied grenzend aan de Gazastrook wonen, hebben weggenomen. Ik zou Ik wil de IDF onder leiding van de stafchef en de ISA onder leiding van Ronen Bar prijzen voor hun grote inspanningen om de veiligheid van Israël te waarborgen."

104 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page