top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Global Wellness Summit komt bijeen in Tel AvivDe Global Wellness Summit (GWS), een driedaagse conferentie over de $ 4,4 biljoen dollar aan wellness, vindt plaats in Tel Aviv van 31 oktober tot 3 november.


Het evenement van dit jaar brengt meer dan 350 ondernemers en leiders in wellness uit 50 landen samen om de dramatisch andere toekomst voor wellness en preventieve gezondheid na de pandemie te verkennen.


De top komt sinds 2007 jaarlijks in wereldsteden bijeen; dit is de eerste keer dat het in Israël wordt gehouden.


"Driemaal is scheepsrecht! Deze reis om de GWS naar Tel Aviv te brengen begon in 2020, maar de wereld had andere ideeën. Er was chutzpah voor nodig om deze top tot leven te brengen, en het kaliber en de verscheidenheid aan sprekers, de soulfulness en creativiteit, en de enorme breedte van de inhoud, bevestigen dat we een krachtige agenda hebben geleverd", zegt Nancy Davis, chief creative officer en executive van GWS tegen ISRAEL21C.


"Het land, de mensen en de voelbare energie die door Tel Aviv stroomt leren kennen, is iets wat ik elke afgevaardigde wil laten voelen."


De volgepakte agenda omvat de nieuwste bevindingen in de wetenschap over een lang leven; de toekomst van op wellness gerichte reizen, onroerend goed, schoonheid, overheidsbeleid, spiritualiteit, duurzaamheid, investeringen en economie; en de nieuwste technologieën voor gezondheid en welzijn.


Israëlische keynote-sprekers zijn onder meer Noam Gabison, industriemanager voor digitale gezondheid bij Meta, over de toekomst van welzijn in de metaverse; Ilan Samish, oprichter en CEO, Amai Proteins , over hoe ze de suikercode hebben gekraakt; Sharon Handelman-Gotlib van Sompo Digital Lab over hoe multinationale verzekeringsreuzen technologie gebruiken om welzijn te innoveren; en Dr. Varda Shalev, medeoprichter van Alike.Health, over hoe crowdsourcing de toekomst is van gezondheid en welzijn.


Amir Alroy, medeoprichter van Welltech Ventures, presenteert "From Start-Up to Scale-up: A Lightning Round of Israeli Innovation", een panel van spraakmakende oprichters van Israëlische startups op het gebied van gezondheid en welzijn, waaronder Ben Enosh, medeoprichter van Antidote Health; Avishai Ben-Tovim, CEO en medeoprichter van MDI Health; Ziv Pereman, CEO van X-trodes; en Racheli Vizman, medeoprichter en CEO van SavorEat .
48 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page