top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Gouden medaille winnares op onderdeel ritmische gymnastiek bij terugkeer als vorstin onthaald


Linoy Ashram toont haar gouden medaille. Screenshot Channel 12 News.


Drie dagen nadat ze bij de sluiting van de Olympische Spoelen in Tokyo de Israëlische vlag droeg, is gouden medaille winnares Linoy Ashram woensdagmorgen in Israël teruggekeerd waar ze als een vorstin werd onthaald.


Ashram zei: "Dit is een van de meest fantastische ervaringen die ik in mijn leven heb gehad. Ik wil iedereen bedanken die hier is gekomen, en ben enorm blij om terug in het land te zijn. De opwinding van mij en Nicole (haar coach) is enorm. We willen jullie allemaal bedanken en speciale dank aan onze twee coaches die een groot deel van ons succes zijn. We zijn zo blij om terug te zijn "Wat een warmte en liefde. We zullen deze ontvangst ons hele leven onthouden." voor het leven onthoudeToen Ashram de terminal van Ben Gurion airport uitliep, liep zenrecht in de armen van tientallen familieleden, vrienden en fans die haar begroetten samen met vele drummers en vlaggen en borden die omhoog werden gehouden.


Ashram bedankte iedereen voor hun steun en voor alle opwindende reacties die ze ontving na de historische overwinning wat een van de grootste prestaties ooit van een Israëlische atleet werd genoemd. "Zonder iedereen had ik deze status niet bereikt. Het gaat om ons land en alle warmte en liefde die ze geven. Het geeft me meer kracht om mijn best te blijven doen, omdat ik weet dat er zoveel mensen achter me staan ​​die me steunen en mij helpen. Het stuwt me gewoon vooruit.".

36 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page