top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Hamas deed een oude Palestijnse vrouw de handboeien om en beval haar te vertellen dat de IDF dat had gedaan

Foto Arabische IDF woordvoerder via N12News


“Het verschil tussen ons en ISIS in één beeld” onthulde de Arabische IDF-woordvoerder onthulde vrijdag nadat Hamas-terroristen vorige week een oude Palestijnse vrouw, die in ernstige toestand verkeerde, haar handboeienen hadden omgedaan en haar vertelden te zeggen dat IDF soldaten dat hadden gedaan en haar twee dagen alleen lieten totdat ze werd gevonden door de IDF, zo meldt N12News.


De Arabische IDF-woordvoerder, luitenant-kolonel Avihai Adrei, beschreef de zaak op X (voorheen Twitter), vergezeld van foto's van de oudere vrouw uit Gaza die werd behandeld door de IDF-soldaten die haar hadden gevonden.


Hij beschreef dat de IDF-troepen een drone om een ​​veldcel te doorzoeken gebruikten, toen ze werd waargenomen. De strijdkrachten kondigden in het Arabisch en het Hebreeuws aan dat ze de mogelijkheid uitsloten dat het een Israëlische ontvoerde was en ontdekten dat het een Palestijnse vrouw was.


De IDF-troepen die haar hadden gelokaliseerd, vonden haar vastgebonden en in een ernstige medische toestand. Ze vertelde de troepen die haar behandelden dat haar familie naar het zuiden van de Gazastrook was gevlucht, en toen kwamen Hamas-terroristen naar haar toe in militair uniform en boeiden haar. Tegen haar zeiden ze te zeggen dat het IDF-soldaten waren die haar zo dwongen.


Luitenant-kolonel Adrai voegde eraan toe dat de vrouw werd vrijgelaten nadat ze de noodzakelijke medische behandeling had ondergaan, en concludeerde: “Deze ISIS-leden hebben geen religie. Schaam je voor hen en schaam je voor de leiders."706 weergaven1 opmerking

1件のコメント


HansLa23+
1月27日

Eerste klas hufters en dat wisten we al . Wat ik nog erger vind is die schapen die er in het Westen nog in geloven ook . Potentiële landverraders .

いいね!
bottom of page