top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

HaShomer HaChadash vrijwilligster zal op Onafhankelijkheidsdag een fakkel aan steken


Reut Amichai. Foto HaShomer HaChadash


Hashomer Hachadash is enthousiast en enorm trots op de keuze van de 17-jarige Reut Amichai, Hashomer hachadash-vrijwilliger om een fakkel aan te steken op Israëls 75e Onafhankelijkheidsdagceremonie en duizenden vrijwilligers van de Hashomer Hachadash organisatie te vertegenwoordigen.


Reut werkt al 3 jaar als vrijwilliger in de organisatie en is leerling in het naar Alexander Zeid vernoemde programma voor jong leiderschap. Reut, de dochter van Liel, een leraar speciaal onderwijs en vader Yair, een marketingmanager, groeide op in Shefak en verhuisde samen met haar familie en stichtte de nederzetting Neta in de regio Lachish (ongeveer 10 jaar geleden).


Hashomer Hachadash is een zionistische sociaal-educatieve organisatie die in 2007 is opgericht door vrijwilligers met als doel het land te beschermen, boeren en boeren te helpen en de banden van het Joodse volk met het land, de joodse waarden en de zionistische identiteit te versterken. Het brede scala aan activiteiten van Hashomer richt zich op vrijwilligerswerkprogramma's in de landbouw naast educatieve activiteiten die de nadruk leggen op de waarde van werk, wederzijdse verantwoordelijkheid, burgerzin en liefde voor het land.


Foto via HaShomer HaChadash


HaShomer HaChadash Organization vrijwilliger Reut Amichai, die werd gekozen om namens HaShomer HaChadash een fakkel aan te steken tijdens de Israëlische Onafhankelijkheidsdagceremonie: “Het is met grote trots en opwinding dat ik ben gekozen om een fakkel aan te steken tijdens de Onafhankelijkheidsdagceremonie, die HaShomer HaChadash-organisatie. Als vrijwilliger gedurende de afgelopen drie jaar en als actieve deelnemer aan het leiderschapsprogramma van Alexander Zaid, ben ik getuige van de dagelijkse bijdragen van duizenden jonge mannen en vrouwen die onvermoeibaar Israëlische boeren beschermen en helpen. Samen komen we uit verschillende achtergronden, waaronder seculier, religieus en uit zowel landelijke als stedelijke gebieden, allemaal verenigd door een gemeenschappelijke missie om de waarden van wederzijdse garantie, het zionisme en een diepe liefde voor het land Israël te promoten. De kans om deze ongelooflijke organisatie te vertegenwoordigen is een voorrecht waar ik echt dankbaar voor ben.”81 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page