top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Help mee door te kunnen gaan, geef een maandelijkse tip, waarvan 25% naar ALYN-kinderziekenhuis gaatNaar aanleiding van de vele verzoeken van luisteraars, volgers en lezers, om betaling via Ideal mogelijk te maken, kan ik meedelen dat het vanaf heden mogelijk is. En dat niet alleen, van iedere € 2 gaat € 0,50 naar Alyn kinderhospitaal. Hierdoor blijft het mogelijk dat we door kunnen gaan met de dagelijkse podcast en website, israelnieuws.nl en niet moeten stoppen.


Het werkt heel simpel, ga naar https://fooienpod.com/thejoopsoesanspodcast en kies het bedrag wat u wilt geven via Ideal. Of dat € 1 is of hoger, dat maakt u zelf uit.


U kunt eenmalig een vrijwillige betaling doen, of maandelijks bijvoorbeeld een bepaald bedrag via Ideal via https://fooienpod.com/thejoopsoesanspodcast .

Een kwart van het bedrag gaat naar Alyn kinderhospitaal, Israëls enige revalidatiecentrum voor kinderen, die een breed scala aan aangeboren en verworven aandoeningen hebben waaronder hersenverlamming, neuromusculaire aandoeningen, ruggenmergletsel, hersenletsel, brandwonden. We zijn trots op om ALYN als wereldwijd toonaangevend ziekenhuis op het gebied van kinderrevalidatie, met uw steun te kunnen helpen.


Dank alvast voor uw bijdrage waardoor we door kunnen blijven gaan u dagelijks het nieuws uit Israël en podcast te brengen.


248 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page