top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Het 34 verdiepingen tellende luxe Kempinski David Tel Aviv Hotel is geopend


Foto via Kempenski Tel Aviv


Na acht jaar bouwen, hebben luxehotelgroep Kempinski en Henry Taic's Nahal Group het David Hotel Kempinski Tel Aviv ingehuldigd. Het is het tachtigste hotel van de keten die 125 jaar geleden werd opgericht. Het hotel bevindt zich op Hayarkon Street 51, aan het strand van Tel Aviv.


Foto via Kempenski Tel Aviv


Het hotel is 34 verdiepingen hoog en heeft 250 kamers, 43 executive suites en 14 speciale suites, waaronder een suite van 380 vierkante meter verdeeld over drie verdiepingen met een privézwembad op de 33e verdieping met uitzicht op zee, een vleugel, een bar, een sauna en een eigen fitnessruimte. Gasten in deze suite krijgen de diensten van een butler en een luxe auto met chauffeur, zoals standaard is in de meest prestigieuze hotels over de hele wereld. Er is geen vast tarief voor deze suite en boekingen hiervoor gaan via de hotelmanager. Ga er maar rustig vanuit dat de prijs voor deze suite in de duizenden Euro's per nacht ligt.


Foto via Kempenski Tel Aviv


Zelfs de meest eenvoudige kamer is met een afmeting van 37m2 ruim voor een stadshotel. De prijs voor zo'n kamer begint bij € 563 per nacht, gerekend tegen de huidige wisselkoers. De volgende kamer is een maat groter en meet 58 vierkante meter, en is geprijsd vanaf € 705 per nacht. De suites beginnen bij € 2.200 per nacht, de duurste kosten € 5.355 per nacht.


Foto via Kempenski Tel Aviv


Het hotel biedt ook twee evenementenhallen, een spa met elf behandelkamers, een chef-restaurant (de chef-kok van het hotel is Mor Cohen) en een bar die wordt beheerd door de Imperial-keten, die Macallan-whisky's zal opslaan als onderdeel van een speciaal wereldwijd project. De algemeen directeur van het hotel is Guy Klaiman.


Foto via Kempenski Tel Aviv


Het hotel vult het tot nu toe vacante super-deluxe slot in het aanbod van beschikbare hotels in Tel Aviv. Na acht jaar is het nu alleen nog wachten op de terugkeer van de toeristen.
190 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page