top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Het Acre International Fringe Theatre Festival komt voor de 42ste keer terugHet Acre International Fringe Theatre Festival, vorig jaar online werd gehouden vanwege de pandemie van het coronavirus, komt terug en viert zijn 42e verjaardag tijdens Sukkot tussen 21 - 24 september in het Old City-huis in Akko.

Het wereldberoemde festival, dat wordt beschouwd als een van de meest unieke theaterervaringen is al decennialang een nationale culturele schat, waardoor alle uitvoerende artiesten hun dromen kunnen vervullen met origineel, divers en creatief Israëlisch werk", zegt Lizo Ohayon, de directeur van het festival en hoofdproducent.


Shalom Shmuelov, artistiek directeur van het festival, verheugde zich erop dat het festival terugkeerde naar een persoonlijk forum.

"Na een uitdagend jaar dat ons dwong om het Acre Festival online te verplaatsen, ben ik blij om terug te keren naar het gebruikelijke formaat van het festival en naar de magische fysieke en realistische theaterervaring die het biedt", zei hij.


Details van het festival zijn via deze website te bekijken.

16 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page