top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Het in Jeruzalem gevestigde durfkapitaalfonds OurCrowd opent vestiging in de Emiraten


OurCrowd CEO Jon Medved in Abu Dhabi met Dr. Sabah al Binali, senior executive officer van OurCrowd Arabia. Foto met dank aan OurCrowd via ISRAEL21C


Het in Jeruzalem gevestigde durfkapitaalfonds OurCrowd stelt individuele investeerders uit 192 landen in staat om minimaal $ 10.000 in portefeuillestartups te steken via een innovatief crowdfunding model.


Nu kunnen investeerders in het OurCrowd netwerk voet aan de grond krijgen in de Verenigde Arabische Emiraten, aangezien OurCrowd de eerste Israëlische VC wordt die een vergunning krijgt in de Golfstaat via de Abu Dhabi Global Market (ADGM).


OurCrowd Arabia zal optreden als een fondsbeheerder die wordt gereguleerd door de ADGM's Financial Services Regulatory Authority, meldt ISRAEL21C.


"Deze historische ontwikkeling, een vrucht van de Abraham-akkoorden, zal OurCrowd niet alleen in staat stellen om fondsen te werven in de VAE, maar ook om lokale Emirati en regionale startups te promoten bij onze 160.000 investeerders wereldwijd", aldus OurCrowd CEO Jon Medved.42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page