top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Het jaarlijkse wijn- en muziekfestival is op Tu B'Av weer terug


Ter illustratie. Screenshot YouTube


Het jaarlijkse Bein Hakramim (tussen de wijngaarden) Festival keert, na een jaar pauze vanwege de COVID-19 pandemie, weer terug en zal plaatsvinden tijdens de week van Tu B'Av, van 23 juli tot en met 29, in heel noord Israël.


De hele week door biedt het wijn- en muziekfestival traditionele markten in veel noordelijke steden zoals Amirim, Kerem Ben-Zimra en Safsufa, naast speciale evenementen in samenwerking met het KKL, zoals rondleidingen door wijnmakerijen en wijngaarden, activiteiten voor kinderen en gezinnen, muziek en optredens.


Het jaarlijkse evenement omvat vier hoofdshows van zonsopgang tot zonsondergang onder de blote hemel.


Zanger Amir Benayun treedt op 23 juli op tijdens een optreden bij zonsopgang in het amfitheater van de stad Livnim, terwijl de drie extra shows plaatsvinden in het bos in Ein Hozim.


De bekende Israëlische zanger Idan Raichel treedt op 26 juli op, Hanan Ben Ari treedt op 27 juli op en Benaya Barabi zal op 29 juli een podium delen met Eliyad.


"Als het vorig jaar niet hetzelfde voelde als Tu B'Av zonder het Bein Hakramim-festival, zal het dit jaar de viering goedmaken die we allemaal hebben gemist", zegt Tzivia Perez, directeur van het festival en de directeur van het festival. Afdeling Cultuur en Evenementen bij de regionale raad van Merom Hagalil.


Om een ​​kaartje te kopen, ga je naar 2beav.co.il

38 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page