top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Het lichaam van de gijzelaar Ofir Tzarfati in Gaza gevonden


Ofir Tzarfati z'l. Foto YouTube


Het lichaam van de gijzelaar Ofir Tzarfati z”l werd onlangs door gecombineerde IDF- en ISA-troepen in de Gazastrook gelokaliseerd en naar Israël gebracht.


Na de identificatie van Ofir Tzarfati z”l op woensdag (29 november) door medische functionarissen, militaire rabbijnen, het Instituut voor Forensische Geneeskunde en de Israëlische politie, informeerden IDF- en politievertegenwoordigers de familie van Ofir Tzarfati z”l over zijn dood. Ofir werd op 7 oktober ontvoerd van de Supernova-muziekrave in Re'im.


Tzarfati werd tot nu toe als gevangene beschouwd. Hij vierde zijn 27e verjaardag op het muziekfeest met zijn vriendin Shoval en vrienden, toen hij naar Gaza werd ontvoerd door terroristen die op het muziekfestival minstens 364 mensen doodden en vele anderen ontvoerden. Een overlijdensdatum en andere details zijn niet verstrekt.De missie van de IDF is het lokaliseren en terugbrengen van de gijzelaars naar huis. De IDF en de ISA werken in volledige coördinatie met de relevante nationale en veiligheidsinstanties en zullen doorgaan totdat de taak is voltooid.
1.067 weergaven0 opmerkingen
bottom of page