top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Hinderlaag van Hamas: ruimte met poppen die aan luidsprekers waren aangesloten met huil geluid

De poppen en schooltassen. Foto IDF woordvoerder


Tijdens de scans uitgevoerd door reservisten van het 261st Brigade Combat Team (1st Brigade Combat Team) van de 162nd Division, ontdekten de strijdkrachten een hinderlaag die onder meer een poging inhield van Hamas om de strijdkrachten naar een nabijgelegen gebied te lokken waar terroristen in een tunnel zaten.


Toen de soldaten in de ruimte met poppen kwamen, zagen ze dat er luidsprekers aan de poppen waren aangesloten, evenals kindertassen die zich in de buurt van een belangrijke schacht bevonden die naar een tunnelsysteem leidde.


Even later ontdekten ze hetzelfde systeem tussen civiele gebouwen, waaronder een school, een kliniek en een moskee, met in het midden een controleruimte die door Hamas werd gebruikt en die was verbonden met camera's die de IDF strijdkrachten in de gaten konden houden en die weer waren aangesloten op de elektrische infrastructuur van de kliniek.


Foto IDF woordvoerder


Bovendien bevonden zich in het gebied antitank- en observatieposten, evenals een grote explosievenarena ontworpen om IDF-soldaten te raken.664 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 kommentar


HansLa23+
16. dec. 2023

Onvoorstelbare ratten 🐀 dit volk

Synes godt om
bottom of page