top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Historische foto's van de traditionele parades van de IDF ter gelegenheid van Onafhankelijkheidsdag


Foto via KKL-JNF


De archieven van de KKL-JNF presenteren voor de eerste keer: historische foto's van de traditionele parades van de Israel Defense Forces ter gelegenheid van de Israëlische Onafhankelijkheidsdag


Foto via KKL-JNF


Veel burgers herinneren zich de belangrijkste attractie van de vroege Onafhankelijkheidsdag van Israël - de militaire parade van het IDF. Verschillende IDF-troepen marcheerden in een vitrine die de kracht van de Israel Defense Forces presenteerde, in een demonstratie die werd bijgewoond door straaljagers, tanks en kanonnen.


Foto via KKL-JNF


De fotografen van KKL-JNF waren aanwezig om deze parades vast te leggen, en nu, ter gelegenheid van de viering van Onafhankelijkheidsdag op 5 mei a.s., onthult het voor het eerst historische foto's van die momenten.


Foto via KKL-JNF


Efrat Sinai, directeur van de archieven van de KKL-JNF: “Het archief stelt ons in staat om terug te gaan in de tijd naar belangrijke momenten in de geschiedenis van de staat Israël en om de vroege jaren van Israël te ervaren, vastgelegd door de cameralens. We zijn ontroerd door deze opwindende beelden en zijn verheugd om ze te delen ter gelegenheid van de 74e Onafhankelijkheidsdag van Israël."


Foto via KKL-JNF
67 weergaven0 opmerkingen
bottom of page