top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IAI en Bharat Electronics Limited (BEL) richten Joint Venture op voor de Indiase strijdkrachten


Ondertekeningsceremonie. Foto IAI


Israel Aerospace Industries (IAI), Israëls toonaangevende ruimtevaart- en defensiebedrijf, en Navratna Defense PSU Bharat Electronics Limited (BEL), de toonaangevende fabrikant van elektronische defensieproducten en -systemen voor de Indiase defensiesector, hebben de overeenkomsten gesloten om een ​​gezamenlijk onderneming die productondersteunende diensten voor de Indiase strijdkrachten zal uitbreiden.


De aankondiging werd gedaan door de geachte Raksha Rajya Mantri Shri. Ajay Bhat tijdens de Aero India 2023 die wordt gehouden in Bengaluru. Hierover werd op 14 februari een overeenkomst ondertekend door BEL en IAI in Aero India in Bengaluru, India.


Het partnerschap is een nieuwe belangrijke stap in de relatie tussen de twee bedrijven die een lange geschiedenis van samenwerking hebben. De twee bedrijven nemen deel aan verschillende gezamenlijke programma's die zullen worden geleverd aan de Indiase strijdkrachten.


De nieuwe joint venture wordt opgericht voor het leveren van levenscyclus ondersteunende diensten voor MRSAM-luchtverdedigingssystemen in het land. De nieuwe onderneming zal zijn hoofdkantoor hebben in New Delhi, India en zal de vereiste technische en onderhoudsondersteuning bieden aan de Indiase strijdkrachten, waaronder de luchtmacht, de marine en het leger.

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page