top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IAI en Hanwha Systems tekenen MoU om samen marketing to doen voor gevechtssuite voor marineplatforms


IAI's zeegevechtssuite. Foto IAI


Israel Aerospace Industries (IAI) en Hanwha Systems Co., een van Zuid-Korea's toonaangevende defensie-aannemers, hebben een Memorandum of Understanding (MoU) ondertekend om gevechtssuites voor marineplatforms op de markt te brengen aan klanten over de hele wereld en specifiek in Azië.


De bedrijven dragen elk een brede ervaring in zeegevechtstechnologie bij, wat het potentieel voor commerciële aanwezigheid op de Aziatische markt aanzienlijk zal vergroten. In het kader van het MoU zullen IAI en Hanwha Systems Co. een stuurgroep instellen om de voortgang van de samenwerking te sturen en te bewaken.


IAI's gevechtsoplossingen voor marine platforms. Foto IAI


Boaz Levy, President en CEO van IAI, zei: “IAI is vereerd om dit MoU met Hanwha Systems Co. te ondertekenen om oplossingen voor zeegevechten verder op de markt te brengen. Deze mijlpaal vertegenwoordigt onze diepgaande samenwerking met onze partners in de Koreaanse defensie-industrie. Gebruikmakend van geavanceerde technologieën en innovatie, en gebaseerd op tientallen jaren ervaring met het ontwikkelen en gebruiken van geïntegreerde marinesuites, sensoren en gevechtssystemen, stellen de innovatieve marinesystemen van IAI-marine in staat hun nationale wateren te beschermen, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Dit, in combinatie met Hanwha's ervaring en expertise, zorgt voor een nog betere oplossing voor klanten in heel Azië."


Hanwha Systems' commando en controlecentrum. Foto Hanwha Systems


Eoh Sung-chul, President en CEO van Hanwha Systems Co., zei: “Hanwha Systems levert niet alleen oplossingen voor gevechtssystemen voor de Koreaanse marine, maar ook voor wereldwijde klanten, met als meest representatief de Filipijnse marine. Ik geloof dat deze samenwerking die we onlangs met IAI hebben gesloten, zal bijdragen aan het versterken van de gevechtscapaciteiten op zee van onze klanten in Zuidoost-Aziatische landen.”

IAI's familie van rondhangende munitie, elektro-optische oplossingen en marine radars dragen allemaal bij aan de op de klant toegesneden maritieme oplossing van wereldklasse. Op basis van een rijk technologisch erfgoed, het leveren van offensieve en defensieve wapens, sensoren en gevechtsbeheer, heeft Israël Aerospace Industries (IAI) in zeegevechten bewezen en heeft het samengewerkt met de marines van de wereld en de nieuwste defensie-oplossingen ingezet om de marinevloten en maritieme veiligheidstroepen klaar te houden voor nieuwe uitdagingen.


43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page